Meral
02 Şubat 2024 09:49

Ferre nin en üst segment ürünü olarak satılan homojen pişirme özelliği bulunduğu söylenen ürünün eski davul fırınlardan hiç farkı yok. Firma da sorunlara` sorun çıkmadı şimdiye kadar.`diyerek çözüm bulmuş kendi çapında. Fırının ön tarafı pişiriyor sadece. Arka tarafının pişmesini bekleyince ön tarafı yakıyor. Bazen de etrafı pişirip ortasını pişirmiyor. 2tepsiyi sorunsuz pişirir diye satılan ürün 1 tepsiyi bile sorunsuz pişirmiyor. Eski tip davul fırının başında beklemekten, tepsi döndürmekten kurtulmak için satın aldığım nir ton özelliği olduğu söylenen ankastre fırının başından beklemem gerekiyor. Ferre ye durumu bildirdim. Ürünlerimizde hiç sorun yaşanmadı cevabını aldım. Görsel istediler attım. Bu sefer de ürün tam pişmeden çıkarmışsınız dendi. Evet tam pişmeden tepsiyi döndürmek için çıkarmak zorunda kaldım maalesef. Servis gönderme zahmetine bile girmediler. Çünkü pişime testi yapmaya gelseler ürünün sorunlu olduğunu kabul etmek zorunda kalacaklar. Ayrıca set olarak satın aldım. Ocak demirlerinde kesinlikle atma yapmaz denmişti. Kutudan atma yapmış olarak çıktı. Servis hala yenisini getirecek diye bekliyorum. 2 ay olacak neredeyse.

Franke Ankastre Fırın Hayal Kırıklığı: Altını Pişirmeyen Fırın Sorunu

03 Ekim 2024 14:54
Franke Ankastre Fırın Hayal Kırıklığı: Altını Pişirmeyen Fırın Sorunu
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Çiğdem

10 Mayıs 2025 17:01
Buket sonuçtan çok memnun

Buket
26 Kasım 2024 16:05
"Aynı gün dönüş yapıp ilgilenildiği için teşekkürler. Bu şekilde hızlı bir dönüş ve ilgi beklemiyordum açıkçası."