07 Mayıs 2024 10:22

Şubat 2024 tarihinde Fernas Otoyol İşletmesi firmasının yönettiği Aydın-Denizli otoyolundan iki adet geçiş gerçekleştirdim ancak ödeme HGS'den kesilmedi. Ayrıca, sitelerinden ödeme yapmaya çalıştığımda sürekli olarak hata bildirimi alıyorum. Bu durumun cezai işleme dönüşmemesi için 0850 757 5236 numaralı telefondan firmaya ulaştım ve durumu bildirdim. Bana en kısa sürede geri dönüş yapılacağı ve bu süreçte her on beş dakikada bir siteyi yenileyerek ödeme yapmayı denemem gerektiği söylendi. Mayıs ayından itibaren ödeme yapmayı denememe rağmen, siteden ödeme yapma adımında sürekli hata bildirimi alıyorum ve ödeme adımına geçiş yapamıyorum. Şu an itibarıyla firmaya tekrar ulaştım ve aynı süreç tekrarlandı. Ödemem gereken tutar beş katına çıkmış durumda ve hâlâ bir çözüm sunulmuyor. Bu durum, ihmal ve haksız kazanç olarak değerlendirilebilir. Acilen cezai işlemin kaldırılması ve asıl borcumun ödenmesi için bir imkan sağlanması gerekmektedir.

09 Mayıs 2024 09:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Kullanıcımız m*****; Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup, konu ile ilgili gerekli birimlere bilgi verilmiştir. Saygılarımızla,

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Fernas Otoyol İşletmeciliği Aydın-Denizli Otoyolu İhlali Geçiş Adı Altında Cezai Ödeme

26 Temmuz 2024 15:57