03 Ekim 2024 17:33

Merhaba, Bolt x8365 şarjlı süpürgemin turbo başlığının ucu yerinden çıkıyor. Süpürme yapamıyorum. Sadece o ucu temin ederseniz çok sevinirim. Komple ürünün turbo başlığını alamam, çok pahalı. Bir an önce dönüş yaparsanız sevinirim, piyasada satılmıyor.

04 Ekim 2024 11:08 (Şikayetten 17 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Polat
Polat
Şikayeti Çözüldü

Merhaba, aynı sorun bende de var. Göstermelik bir kere aradılar, çözüm bekliyorum dedim dönmediler. Tekrar aradım gene dönmediler. Bu bir aksesuar değildir, makinenin kendi işlevini yapabilmesi adına bir silindirik parçadır. Kesinlikle hakkınızı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak arayın. Bende aynısını yapacağım.

Murat
Murat

Aynı sorun bende de var ve garantiye sokmuyor süpürge parasına yenisini satmaya çalışıyorlar.

Gamzenur
Gamzenur

Sorun çözüldü mü

Nurevşan
Nurevşan

Maalesef teknik servis çok fazla ücret istedi, komple başlığı değiştirmek istesem bile internetten 1000 TL fark ile fiyat verdiler şu an beklemedeyim

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

13 Ekim 2024 15:29
Fakir Süpürge Parça Sorunu: Yüksek Maliyetli Çözüm
Suna sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 19:14
Fakir Süpürge Parça Sorunu Ve Yüksek Başlık Ücreti
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Bolt X 8365 Süpürge Çekmiyor

21 Kasım 2023 08:32