Ekrem sonuçtan çok memnun

17 Ekim 2023 00:03
Ekrem'in Teşekkür Mesajı
“Firma yenisi ile değişim yapmıştı bir yılı geçti şu an çok memnunum robot süpürgede Fakir tercih edilir bir marka değiştikten sonra sıkıntı yaşamadım. Teşekkürler...”

Fakir RS 770 model robot süpürgesini 16.08.2023 tarihinde Evkur mağazası İzmit şubesinden satın aldım. Aldıktan kısa süre sonra harita problemleri vermeye başladı. Durduğu yerde dönüyordu şarj istasyonuna gidemiyor fakat şarj oluyor. gösteriyordu. Bazen şarj istasyonunu bulamıyordu robotu farklı yerlerde gösteriyordu. 04/10/2023 tarihinde Fakir servisi olan filiz elektronik e verdim. Günlerce test aşamasındaydı müşteri hizmetlerini aradım hızlandırılması için aciliyetini söylediğimde E**** Hanım bana dönüş yaptı. Servisten ürünü size verecekler ben uzaktan bağlantı kurup takibini yapacağım dedi. 11.10.2023 tarihinde ürünü servisten aldım fakat servis notunda uzaktan kontrol edileceği falan yazılmamış bakım ve onarım yapıldı. Yazmışlar sadece Hangi odaların hangi sırayla temizleneceğini haritadan seçilebiliyor normalde istediğim şekilde yapıyordu fakat son zamanlarda haritası şaşırıyor yani istediğim gibi işini yapmıyor. Eve gittim gece çalıştırdım 34 m2 Alanı 78 dakika süpüremedi temizleme tamamlandı diye uyarı verdi ve yerine girmeye çalıştı fakat dakikalarca uygulamada şarj oluyor diye gösterirken ortalarda dolandı durdu daha sonrasında şarj istasyonu zorda olsa buldu. Ürün alan temizliği veya bölüm temizliği seçince problem oluyor. Haritası beyni falan karışıyor Sabah oldu. E**** hanım uzaktan takip edeceğini söylediği için müşteri hizmetlerini aradım E**** Hanım dönüş yaptı. Çalıştırmaya başladı. Harita çıkardı. Tüm evi temizle diye temizlik başlattı. Problem yoktu o akşam bölüm temizleme Seçtim 51 dakika zikzak dura dura temizliği bitiremedi temizlik esnasında en az 5 kere falan sürücü tekerlek sıçraması uyarısı verdi. E**** hanıma sırasıyla önce b sonra a en son c noktası şeklinde bölüm temizliği komutu vermesini söyledim E**** hanım uzaktan bölüm temizliği istemiş olmama rağmen alan temizliği başlattı. Sadece 1 alan seçerek gönderdi 9 dakika temizlik bitti dedi. Temizliği bitirmeden bitti uyarısı verdi. Takipte olduğu için tekrar alan temizliği başlattı. Başlatır başlatmaz 0. Dakika da tekerlek sıçraması uyarısı verdi. Bayan beni aradı tekrar Servise bırakmamı kendisi görüşüp hızlı bir şekilde çözüleceğini söyledi. 13.10.2023 tarihinde İzmit dursan servisine tekrar bıraktım servisteki bey parça değişimi olacağını diğer Sıkıntılar içinde kontrol edeceklerini söyledi. Yani yine 20 iş günü beni mağdur edecekler ben daha 2 ay dolmamış 10 gündür de 2. Kez serviste olan ürünüme parça değişimi istemiyorum kesinlikle değişim istiyorum. Acil olarak geri dönüş bekliyorum

26 Ekim 2023 13:55

Şikayetvar'a ilk Şikayetimin yapıldı gün firmadan hemen dönüş yapıldı değişim olacağını söylediler fakat Ürün değişim bekliyor bir gelişme yok yani yenisi gönderilmedi yeni ürünü göndermek bu kadar zor mudur acaba ne zaman gönderilecek net cevap istiyorum lütfen! Firmayı arayıp bilgi istedim fakat bilgi veremiyorlar Durum Açıklaması olarak ürün yerine yeni ürün ile değişim işlemi beklenmektedir yazıyor. Acaba ürünün stoklara girmesini mi bekliyorum ne zaman stoklara girerse diye mi bekleyeceğim Günlerdir bekliyorum aciliyetim olduğunu söyledim Acaba yenisini ne zaman göndereceksiniz elime ne zaman ulaşacak firmadan acil bir cevap bekliyorum.

26 Ekim 2023 13:44

Firmayı arayıp bilgi istedim fakat bilgi veremiyorlar

17 Ekim 2023 00:15 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

23 Ekim 2023 12:39

Şikayetimin yapıldı gün firmadan hemen dönüş yapıldı değişim olacağını söylediler fakat Ürün değişim bekliyor yazıyor yenisi gönderilmedi ne zaman gönderilecek net cevap istiyorum lütfen! Durum Açıklaması olarak günlerdir ürün değişim onayına sunulmuştur. Yapılacak işlemin sonucunuza göre değişim işlemi onaylanacaktır ya da reddedilecektir yazıyordu Bugün baktığımda arızalı ürün yerine yeni ürün ile değişim işlemi beklenmektedir yazıyor. Acaba ürünün stoklara girmesini mi bekliyorum ne zaman stoklara girerse diye mi bekleyeceğim Günlerdir bekliyorum aciliyetim olduğunu söyledim Acaba yenisini ne zaman göndereceksiniz elime ne zaman ulaşacak firmadan bir cevap bekliyorum.

07 Kasım 2023 01:26

Teşekkürler yenisi ile değişimi yapıldı.

04 Mart 2025 12:43

Parçayı firma gönderim sağladı sorunumu giderdi firmaya çok teşekkür ederim

04 Mart 2025 13:26

Ayse
Ayse

Konya Evkur'dan aldım Fakir rs770 aldığıma pişmanım sene dolmadan bozuldu kendi etrafında dönüyor sonra da temızlık bitti sarja gidemiyor servise verdim haftalarca da serviste kaldı geldi yine aynı arka arka gidiyor kafa karışıyor nerede olduğunu bilmiyor haritasını bozuyor yine servise götüreceğim servis daha değişmesini istiyorum

22 Ocak 2024 15:01
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 12:16
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 14:19

Fakir Ev Aletleri Kategorileri