Fakir Robot RS 730

11 Şubat 2024 14:57

B** R***** RS 730 robot süpürge aldım, bir ayı geçti fakat ilk günden beri hiç memnun kalmadım. Bir önceki robot süpürgemde asla bu tarz sorunları yaşamadım. Onda sorun yoktu ama bunda odaları eklemekte zorlanıyorum. Her seferinde tekrar tanıtmak gerekiyor ve onda bile makineyi ekleyemiyor, otomatik süpürme işlemi sırasında her seferinde engelleri aşamıyor ve çok takılıyor. Halım incecik olmasına rağmen takılmalar yaşıyorum. Bir yeri süpürüp yanını süpürmeden odanın diğer ucuna gidip oradan devam ediyor. Çok karışık süpürüyor, şarjı bulamıyor; benim önüne koymama rağmen gene başka yerlere gidiyor. Makineyi iade etmek istiyorum. Gerçekten çok pişmanım, taksitli aldım ve fiyatı da yüksek. Lütfen mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Sağlık sorunlarım var, bu yüzden aldım; kendim temizlik yapamıyorum. Ancak inanın, robot süpürgenin peşinden koşmaktan çok daha fazla yıpranıyorum ve yoruluyorum.

11 Şubat 2024 17:44

Merhaba ben doğan Araslı bulvarındaki Aksu dan 2 adet Fakir marka ürün aldım biri dikey süpürge diğeri robot RS 730 ikisinde de memnun kalmadım oradaki arkadaşlar robotun halı üstüne gelince silme işlemini kendisi durduruyor filan demişti o özellik yokmuş meğer ve robottan hiç memnun kalmadım şarja gitmiyor şarj aletinin yakınına getirip benim göndermeme rağmen yine gitmiyor halım ince olmasına rağmen çok yere takılıp kalıyor 2 ay oldu muhatap kimse bulamadım telle arıyorum hiçbir yer açmıyor maalesef sağlık sorunlarım sebebiyle gidemedim mağazaya dikey süpürge süpürdüğünü geri atıyor ondan da memnun kalmadım açıkçası mağazada Kiler çok iyi diye sattılar ama değil ben robot olanını iade etmek istiyorum lütfen yardımcı olursanız sevinirim nasıl bir yol izlemem gerek aldığım gündem beri var sorunları odayı ekleme de yapmıyor her seferinde odayı tanıtmam gerekiyor ona da hata veriyor otomatik ayarda yapıyor ikinci robot kullanmışım başka markada asla bu tarz şeyler yaşamadım rica ediyorum iade etmek istiyorum bir ürünümü taksitle aldım ve ödeyeceğim para az değil

11 Şubat 2024 15:00 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

29 Aralık 2024 20:15

17 Aralık 2024 12:21
Fakir Robot Süpürge: Sürekli Kapanma Ve İlgisiz Servis Sorunu

24 Eylül 2023 12:56
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2025 14:57

29 Nisan 2025 13:46