Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Inovator 6065 - Şarjlı Süpürge Sorunu

07 Aralık 2023 22:25
07 Aralık 2023 13:39

Birkaç aylık ürünümün bağlantı bölümünün gevşemesi nedeniyle süpürme sırasında iç mekanizması dağıldı. İzmir Karşıyaka garanti noktasına teslim ettim ve 44 gün geçmesine rağmen parça temin edilemedi. Urunu yapılmadan geri aldım. Garanti kapsamı hususunun yeniden değerlendirilmesi ve parçanın temininin hızlanmasını talep ediyorum.

07 Aralık 2023 22:30 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

29 Aralık 2023 10:57

Halen sorun çözülmüş değil! Bana ürünün teslim edileceğini söyledi müşteri hizmetleri. Servise gittiğimde durumdan haberleri yoktu. Garanti sureci sıfırdan başlatıldı dediler. Sonrasında bana bir boru teslim etmek istediler o sırada ama o boru da benimki ile aynı şekilde oynak ve bağlantı tırnağı kırıktı. Tabi ki teslim almadım. Bir başka fiyasko ise Fakir Karşıyaka Servisi bana verilmeye çalışılan ürünün sağlam olduğu konusunda ısrarcı olmasıydı. Videodaki durum ile aynı! Tırnak kirik ve yüksük kısmi oynuyor... Parasını verip dışarıdan alayım diyorum o da mümkün değil!

Fakir Inovator 6065 Süpürgelerde Tekrarlayan Arıza Ve Güvenlik Sorunu!

04 Kasım 2025 15:16
Eylül sonucu yetersiz buldu

Aldığım Süpürge İlk Günden Beri Şarj Olmuyor İade Talebim Reddedildi

28 Temmuz 2025 12:49
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Aynı Markada Tekrarlayan Batarya Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti!

17 Ekim 2025 17:44
Tüm Inovator 6065 Violet Şikayetlerini Gör