Vestel sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Ev Aletleri Elektrikli Süpürgenin Dayanıksız Parçaları Ve Kötü Müşteri Hizmeti!

25 Mayıs 2024 20:10

2 aylık Fakir elektrikli süpürgenin tırnak kısmı o kadar kalitesiz yapılmış ki hemen kırıldı. Firmada hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Müşteri hizmetleri ile görüştük, neymiş tırnak kullanıcı hatasıymış. O kadar kalitesiz bir ürün üretmişler ki mühendisler ondan kırıldı.

25 Mayıs 2024 20:30 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Vestel
Vestel
27 Mayıs 2024 23:43

Aradılar ama aynı cevap müşteri hatası dediler, sayın firma Yetkilisi bu ürünün tırnağı koyduğunuz yeri süpürge yaparken direkt yüke maruz kalıyor ve bu tırnağın gücünde ve koyulduğu yerde problem var ürün çok kalitesiz ve zayıf tıpkı Çin malı gibi bu tırnak durduk yere kırılmadı yani

Aynı sorun maalesef bizde de oldu. Daha birkaç kullanımda tırnak kırıldı. Çok hafif bir şekilde yere düştü ve hemen tırnak kırıldı. Bu kadar kalitesizliği biz Çin malından beklerdik. Ayrıca çok gürültülü çalışıyor. Komşu rahatsız olmasın diye tedirginlik yaşıyoruz, 2 düşünüp 1 kullanıyoruz.

Mahmut sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 22:01

08 Mayıs 2025 00:43
Süpürge Kırılan Parçası Nedeniyle Sürekli Arızalanıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

Fakir Ev Aletleri Kategorileri