Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2023 09:43

Trendyol üzerinden Fakir marka bir baskül aldım. Ürün elime ulaşalı 2 gün bile olmamıştı, düz bir zemine indirdim durduğu yerde cam patladı. Patlayan cam parçaları etrafa yayılarak sağlığımızı tehlikeye soktu. Kullanılmamış daha 1 günlük ürün herhangi bir düşme vs olmadan nasıl bu hale gelebilir

06 Eylül 2023 12:02

Trendyol üzerinden Fakir markalı bir cam tartı almıştım. Kullandığım aynı gün kendi kendine patlamıştı. Şikayette bulunmam üzerine Fakir müşteri hizmetleri beni arayarak bulunduğum yerdeki emin yetkili servisine götürmemi ve onlara bilgi verildiği için ücretsiz yardımcı olacaklarını söyledi. Ancak gittiğimde yetkililer herhangi bir bilginin kendilerine ulaşmadığını söylediler. Fakir müşteri hizmetleri yaşadığım mağduriyetin üzerine bir de beni kandırmış oldu.

31 Ağustos 2023 09:45 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Murat sonuçtan çok memnun

Fakir Cam Baskülün Tehlikeli Patlaması

09 Nisan 2025 09:52
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 20:52
Yusuf sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2024 15:27
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2024 17:49
Fakir Servisi Baskülümü Tamir Etmedi.

14 Mart 2024 22:03
Fakir Ev Aletleri Kategorileri