BİM Fakir Atria Süpürge Arızalı

17 Ocak 2024 16:13

BİM marketten aldığımız Fakir marka Süpürge maalesef hiç kullanamadık. Çalıştırma düğmesi bozuk çıktı. Mağazaya sorunumuzu ilettiğimizde bize servise götürmemiz gerektiğini söylediler. İşimi bırakıp uzak mesafede olan servise götürdüm ve akşam eve getirdiğimde aynı sorun ile karşılaştım.

23 Ocak 2024 13:13

Merhaba BİM marketten Fakir Atria süpürge aldım daha önce de size yazmıştım çok kısa sürede dönüş yaptınız fakat sonuca ulaşamadım kimi muhatap alacağımı bilmiyorum ilk alıp eve getirilen ürün bir çalışıyor bir çalışmıyor ve servise götürdüm tamir edildi denildi eve geldi yine aynı sorun Fakir servise ürünü bıraktım kesinlikle bu ürünü istemiyorum her türlü hakkımı arayacağım

17 Ocak 2024 16:30 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Nazan
Nazan
27 Ocak 2024 19:59

Teşekkürler BİM Fakir markasının hatalı ürün sattırıp arkasında durmamasından dolayı insanlara eziyet ettirip iki kez servise götürmemize rağmen ürününün arkasında durmayan Fakir markası asla evime almam. Aradan zaman geçmesine rağmen BİM market müşterisini mağdur etmedi.

Fakir Elektrikli Süpürge Başlık Sorunu

02 Ocak 2025 22:03
Selin sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2025 15:12
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

12 Ocak 2024 17:29

23 Nisan 2024 15:11
Selma sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 00:02
Fakir Ev Aletleri Elektrikli Süpürge Aldım