Eynil Tur Tur Ücretlerinin Geri Ödenmesi

Ercan
14 Ağustos 2023 00:182.089

04 Ağustos 2023 tarihinde Eynil Tur organizasyonu ile Kılıçbey Turizm ve Seyahat Acentesinin 34 klc ** plakalı otobüsü ile Fethiye turuna 4 (Dört) kişi olarak iştirak ettik. Fethiye'ye intikal esnasında kullanılan otobüsün koltuk aralıkları çok dar olduğu için yolculuk tam bir ızdıraptı, intikal esnasında arabada zaman zaman kötü bir koku oluyordu. Yolculuğun son 3 (üç) saati bu kötü lağım kokusu sürekli artarak devam etti. Yolculuk sırasında kullanılan 34 klc ** plakalı otobüsün Karayolu Taşıma Yönetmeliğine uygun olmadığı tarafımızca görülmüştür. Daha sonra Fethiye'de Aquıla Beach Hotel'e gittik. Hotelin genelinde ciddi bir temizlik sorunu olduğunu, bize tahsis edilen odaların pis olduğunu gördüm. Duşlardan su yeterince akmıyordu. Yemek yeme yeri çok pisti ve burada 3 (üç) adet köpek vardı. Bu durumlardan sonra daha fazla dayanamadım ve turdan ayrıldım. Ödemiş olduğumuz ücretin tamamının ödenmesini talep ediyorum.

12 Eylül 2023 20:11

Fakat sizler öğle ve akşam yemeğini alıp, o saatler içindede odaları kullanıp daha turla ilgili hiçbir gezi yaşamadan oteli terk edip firma hakkında şikayetçi olup ödediğiniz tur ücretinin hem tamamını istiyorsunuz ki sizler zaten özel indirimde alıp tura katılım sağlamışsınız bir de dönüş yolu ulaşım ücretlerinin karşılanmasını istemişsiniz. Gerekli mercilerle işlemler bu konu hakkında devam etmektedir zaten

12 Eylül 2023 20:08

Ercan bey araç içinde yola çıkıldıktan sonra bahsettiğiniz arıza durumu oluştu ki bunu özel aracımızla gittiğimizdede yaşayabiliriz. Fakat aracın turizm şartlarına uymadığı bilgisi kesinlikle yanlış bir değerlendirme olmuş. Tüm belgeleriyle firma bunu ortaya çıkartabilir. Bizlerde kesinlikle tur otobüsleri şartlarına uymayan araçlarla çalışmamaktayız. Otel konusunda ise sizlere bu turun bir gezi turu olduğu, otelin denizi sıfır olması sebebiyle konumundan dolayı tercih edildiği konusunda bilgilendirme yapıldı araç içindede. Çeşmelerden az su aktığı kısmı ise otelle değil de bölgesel bir sıkıntı olduğu ayrıca herkesin aynı anda suyu kullandığında bir azalma söz konusu olduğu bilgisi otel tarafından verildi

Kızılca Vadi Termal Hotel Mağdur Olmam

Fuat
5 Temmuz 2023 00:221.832

24-28 Ağustos 2023 tarihlerinde yer ayırttık,4 gece kalacaktık, a**isimli bir kişi ilgilendi, odanın resimlerine kadar a...