Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Exxen Uygulaması Vestel Televizyonumda Çalışmıyor

Exxen Uygulaması Vestel Televizyonumda Çalışmıyor
Meltem
27 Aralık 2024 21:53

Exxen uygulamasını Vestel televizyonumda kullanamıyorum. Cihaz desteklenmiyor. Televizyonunuz desteklenmiyor uyarısı veriyor. Boşuna üyelik parası mı ödeyeceğim? Exxen'in çağrı merkezini arıyorum dönüş olmuyor. Bana yardımcı olmanızı rica ediyorum...

03 Ocak 2025 20:01

Vestel Smart TV de Exxen uygulamasını kullanamıyorum. Boşuna üyelik ücreti ödüyorum! Cihaz desteklenmiyor televizyonunuz desteklenmiyor hatası alıyorum Vestel'i arıyorum sorun Exxen kaynaklı deniyor. Exxen Vestel kaynaklı diyor. Ben ne yapmalıyım bu durumda. Empati yapıp bana yardımcı olmanızı rica ediyorum

Ek
03 Ocak 2025 19:59

27 Aralık 2024 21:53 (Şikayetten 1 dakika sonra)
27 Aralık 2024 22:01

Sayın Meltem Ç. ; 27.12.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Exxen Memnuniyet Ekibi

06 Ocak 2025 13:45

Sayın Meltem Ç. ; 06.01.2025 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Exxen Memnuniyet Ekibi

06 Ocak 2025 19:06

Duygu