Exxen Parasını Ödediğim Paketin İçeriğini Göstermiyorlar

Ediz
21 Eylül

Üyesi olduğum paket içeriğini izleyemiyorum. Avrupa maçlarını izlemek için üye olduğum pakette maç günü itibariyle hiçbir paket içeriğini izleyememekteyim, özellikle Fenerbahçe maçları için üye olmama rağmen, Fenerbahçe maçı günü bu sorunun yaşanması başlı başına rahatsız edici başka bir konu, hatanın maç itibariyle çözülmemesi verdiğim parayı tamamen çöpe atmış oluyor. Hata oluştu mesajı çıkıyor ve sonrasında reklam izletiyorlar. Tablet, web app, telefon, TV app, Apple ® TV hepsinde denedim, şifre değiştim, modem sıfırladım, her şeyi denedim ancak sorun aynı. Maçlar bitti ancak kimse destek olmadı. Telefonla yardımcı olmadılar, mailime yanıt dönmediler

Exxen Parasını Ödediğim Paketin İçeriğini Göstermiyorlar
22 Eylül 18:35

Exxen Avrupa Maçları Gözükmüyor

Naim
21 Eylül

Merhaba, Hollanda'dan yazıyorum reklamlı abone aldım ve ödedim, fakat hiçbir Avrupa maçı izleyemiyorum. Bunun sebebi nedir? Ne dun ki Galatasaray maçına bakabildim ne'de su an ki Fenerbahçe'nin maçı. Lütfen yardımcı olun, Saygılar selamlar Hollanda'dan.

Exxen Ücret İadesi Yapılmıyor.

Halit
7 saat önce
"Yapmış olduğum şikayet ile alakalı isteklerimin yerine getirildiğine dair bir telefon aldım. İptal ettiğim üyeliğim ile alakalı ücret iadesinin yapıldığı banka işlemleri sonrasında iade işleminin tamamlanacağı söylendi. Hızlı ve problem çözücü olmaları sebebiyle çok teşekkür ederim. İyi günler dilerim"

Dursun
18 saat önce

Exxen platformunda 'Bir Yer Altı Sitcomu' adlı dizi için üyelik oluşturdum. Ancak şu anda dizi mevcut değil ve müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bana 'Bu konuda size yardımcı olamayacağım' dedi ve görüşmeyi sonlandırdı. Üyelik oluştururken dizi ekranda gözükürken, üyelikten sonra ortadan kayboldu.

Exxen Üyeliği Tam Bir Pişmanlıktır

Onur
21 saat önce

Avrupa maçlarını izlemek için Exxen üyesi olduk. Reklamlı üyelik aldığımız halde BeIN Sports'tan pahalıya geldi. 'Neyse, evimizin konforunda izleyelim' dedik ve üye olduk. Ancak bir maçı bile donma olmadan izleyemedik. Ta ki Galatasaray Manchester United maçına kadar bu durum devam etti. Bu maçta do...

Exxen Üyeliği Tam Bir Pişmanlıktır

0 Yorum