06 Ekim 2024 08:51

Evkur mağazasında Samsung marka teşhir ürünü buzdolabı aldık. Ürünün resimlerini mağaza içerisinde çektik, hiçbir sorun yok, gayet temiz, kırık dökük yok ve ürün siparişini verdik. Ürün gayet hızlı geldi ve teslim edildi. Buzdolabını incecik bir poşetle sarılmış bir şekilde teslim ettiler ve hemen koşar gibi gittiler. Açtık, üst kapağı ezilmiş bir şekilde çıktı. Resimleri çektik, kaç defa müşteri hizmetlerini aradık, Kartal Evkur mağazasına gittik, durumu izah ettik. Numaramızı aldılar ve kapak değişimi yapılacak söylendi ama 2 aydan fazla süre oldu. Dönüş sağlanmadı. Evkur gibi bir mağaza aylardır bir kapağı değiştirmek için uğraşmıyor ve sorumsuzluk yapıyor, sattığı ürünlerin arkasında olmuyor. Durumu izah ettim ve sonuç çıkmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Not: Bu darbe taşınma esnasında olmuş bir şey, bu yüzden teslimat sırasında bırakıp kaçtılar. Bu durumun sorumlusu mağaza çalışanları ve Evkur'dur. Görseller ektedir.

06 Ekim 2024 10:13 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

06 Ekim 2024 10:25

Mail olarak size iletmem gerektiğini düşünüyorsunuz telefon ile kaç defa aradım sorunu çözmediniz mağaza da müdür ile bire bir görüştüm çözüm olmadı ama anında buraya cevap verebiliyorsunuz ya işlerini yapmak istemeyenler kişiler var ben tüketiciyim ciddiye binince buradan yazma gereği duyuyorsunuz sorun yok işlem yapmıyorsanız Tüketici Hakem Heyeti'ne detaylı bilgi verirsiniz iyi günler.

Selin sonuçtan hiç memnun değil

Selin
18 Ağustos 2024 00:21
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
06 Nisan 2024 12:34
Evkur İnternet Sitesi Sorumsuzluğu

Meliha
02 Şubat 2025 19:02
Yanıltıcı İndirimler Ve Eksik Teslimat Sorunu
Buse sonuçtan hiç memnun değil

Buse
15 Kasım 2023 11:59