Saliha sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Ürünü Aldıktan Sonra Yanlış Bilgi Verildi

Evkur'da Ürünü Aldıktan Sonra Yanlış Bilgi Verildi
28 Haziran 2024 20:39

24.06.2024 tarihinde Samsun Evkur şubesinden Duaderm ürünü aldım. Ertesi gün sözleşmeyi iptal etmek için şubeye uğradım. Bana ( adı K**** veya Ö**** hanım) peşin ödemeye çevirirseniz 1000 TL kadar az ödersiniz dedi ve kendisi beni 3 gün içinde arayacağını söyledi. Şu an bir değişiklik yapılmıyor, onaya gitti ve sizi arayacağım ve aramanı bekleyin diye ısrar etti. Ürünlerde 4 gün sonra ancak teslim edilir dediler. Ne hikmetse ben ertesi gün şubeye gittiğimde hemen geldi ürünler. 24 saat geçmeden ürünler hemen geldi. 3 gün sonra şubeye uğradım ve beni arayan olmadı dedim. Hiçbir değişiklik yapılamayacağı söylendi. Ne arayan var ne doğru bilgi veriliyor. Kapıda yolumuzu çeviren bayanlar kozmetik ürünü sattıktan sonra tek mağdur müşteri

28 Haziran 2024 20:52

24 Haziran'da aldığım ürünlerin sözleşmesini iptal etmek için ertesi gün gittiğimde doğru bilgi verilmedi. Anında onaylandı ve ürünler iptal etmek istediğimi söyledim zaman hemen peşimden geldiler. Oysa ürünlerin gelmesi 4 gün sürüyor denilmişti. Ve adı K** ya da ö** (emin değilim) kesin arayacağını söylediğinde sadece oyalamak için olduğunu düşünüyorum. Her tüketicinin belirli bir süre içinde sözleşmeyi iptal etme ve ürün iade etme hakkı var. Ürünler hala açılmadan iade için bekletiliyor.

29 Haziran 2024 10:01 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

29 Haziran 2024 14:18

Hiçbir çözüm sunulmuyor. Hala biz suçlu/ haksız durumdayız. Ben ürünü teslim aldığım için iptal, iade olmuyor deniliyor. Şikayet de işe yaramıyor. Halka ilişkiler sorumlusu Murat bey de yardımcı olmadı. R*** hanım bölge sorumlusu da beni haksız buluyor. Ben ertesi gün iptal için gittiğimde ürünler birden bire ellerinde var oluyor ve ben daha eve varmadan hızlı bir şekilde eve gönderiliyor. Teslim alan kişi kargo zannederek 90 yaşındaki annem. Bunu da göz önünde bulunduralım. Ayrıca ürünleri göndermeyin ben iptal ediyorum dememe rağmen anında gönderiliyor. Bilinçli yapılan davranışlar. Kasıtlı mağdur edildim. Şimdi istemediğim halde teslim edilerek teslim alındığı için iptal olmuyor diyorlar.

Evkur Alışveriş Sözleşme İptali Ve Para İadesi İstiyorum

Evkur'da Sürekli Ertelenen Teslimat Ve İletişim Sorunları

Evkur'da İptal İşlemlerinde Yaşanan Zorluklar

Mahmut
28 Temmuz 2024 21:47
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oguzhan
11 Şubat 2024 19:56