Evkur'da Ödeme Sorunu Ve Haksız Hukuk Davası Mağduriyeti

Çağla
28 Kasım 2024 21:52

Evkur'dan ürün almıştım elden taksitle. Her ay düzenli ödememe rağmen icralık oldum. İcralık olma sebebimi sorduğumda, 1 yıl boyunca her ay 25 TL eksik ödediğimi söylediler. İcraya itiraz ettim. Bunun sonucunda arabulucu şirketi beni aradı. Evkur avukatını da bağladı konferans ile. Ekim sonuna kadar borcun ya hepsini ya da bir kısmını geri kalanını taksitlendirme fırsatı ile anlaştım. Ekim ayı bitmeden faizsiz borcum olan 35 bin TL'yi ödedim, geri kalanını taksit yaptılar. Her ay 1.200 TL tarzında bir faiz ödeyecektim. Taksit yerine Kasım ortasında geri kalan borcu ödeyip kapattım. Borcumu bitirdikten sonra İstanbul'dan hukuk davası açıldı. Davada ismi geçen P*** Y***** isimli avukat ile görüştüm. Borcu ödediğim ve borçlu olmadığım için davanın konusuz kalması yönünde dilekçe gönderdi mahkemeye ama haksız yere açılan mahkeme sonucu hakim 7.500 TL avukat masrafı ödememi gerek görmüş. Zaten yeterince mağduriyet yaşadım. 35 bin olan borcumu 60 bin TL tarzında ödedim ama hala mağduriyet yaşıyorum. Avukatları ile görüştüğümde bir sonuca varamıyorum. Anlaşma yaptığım tarihten önce yeterli gelen tutarı ödemişken neden tekrar tekrar dava açılıyor anlamış değilim. Bu konunun en hızlı şekilde çözülmesini, daha fazla zarar görmemeyi istiyorum.

29 Kasım 2024 09:04 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Pervin sonucu yetersiz buldu

Evkur'da Yanlış Hesaplama Ve Haksız İcra İşlemi

Pervin
27 Ocak 2025 17:55
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Borç Faizi Krizi

Betül
05 Kasım 2024 15:32
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Borç Yönetimi Ve İcra Süreci Sorunu

Fevzi
13 Aralık 2024 12:37

Evkur'dan Usulsüz Faiz Ve Bilgilendirme Eksikliğiyle Mağduriyet

Edanur
09 Mayıs 2025 17:26
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Hatalı Bilgilendirme Ve Haksız İcra Mağduriyeti

Furkan