Evkur Alışveriş Siparişi İptal Etmiyor!

14 Ağustos 2024 10:24

Evkur üzerinden bir adet Scooter siparişi başvurusu yaptım. Devamında onay süreci için eve bir arkadaş geldi. Daha sonra tarafıma bir mesaj geldi. Mesajda bayiye gidiniz yazıyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, nedir bu bayiye gitmek dedim. Temsilci bana, 'E-devlet'inizden UYAP dökümüne bakılacak, ' dedi. Bir kişinin KVKK kanununa göre e-devleti'ne girmek suçtur, bilmiyor musunuz? Diyorum, bana diyor ki, 'Biz girmeyeceğiz, siz giriyorsunuz, ' diyor. Yani kısaca siz e-devlet'e şifrenizi girin, biz orada kafamıza göre UYAP'a bakalım, oraya bakalım, buraya bakalım. Ben de bunun üzerine siparişimi iptal edin ve borcu yoktur evrakını e-mail adresime yollayın dedim. 2 gün oldu, hâlâ ses yok. Siparişe başvurunca hemen arayan arayana, iptal edince aramayan Evkur, bu şekilde devam ederseniz sırayla hakkınızda şikayetlere başlayacağım. Önce Ticaret Bakanlığı'na, daha sonra Tüketici Hakları'na, sonrasında savcılığa şikayetimi ileteceğim.

14 Ağustos 2024 11:28 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

14 Ağustos 2024 14:09

Kopyala yapıştır herkese aynı cevap veriyorsunuz kaç defa oradaki adrese mail atmam gerekiyor acaba insanları sallamayı bırakın işinizi yapın bir dahakine resmi kurumlara cevap vermek zorunda kalacaksınız

Süleyman
20 Temmuz 2023 13:07
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Teslimat Ve İptal Sürecinde Yaşanan Sorunlar

Merve
13 Şubat 2025 13:51

İlhan
15 Ocak 2024 12:00
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'da Kefillik Sürecinde E-Devlet Şifresi Talebi Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Ercan
15 Temmuz 2025 19:22

Evkur'da Teslimat Kabusu: Ürün Yok, Bilgi Yok!

Fatoş
03 Mart 2025 11:04