Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Evkur Alışveriş İcra Yasal Süre Dolmadan Avukatın Keyfi Öyle İstemiş

15 Kasım 2023 09:32

Evkur'a 71 gün önce ödeme yapmama rağmen, Evkur avukatı beyefendi 'Ben istediğim zaman icraya veririm, ister 30 gün ister 200 gün, bu benim keyfime bağlı' diyor ve beni icraya vermiş. Dün Lüleburgaz şubesine gittiğimde, oradaki kişiler yardımcı oldular, fakat avukatın böyle söylediğini öğrendim. Lütfen bu avukata tüketici haklarını hatırlatın. Şimdi bana icra işlemini durdurduklarını ama 500 TL gibi bir masrafın olduğunu ve bunu borç olarak bana yansıttıklarını söylediler. Lütfen bu duruma bir çözüm bulun.

15 Kasım 2023 09:19

Evkur avukatı mehmet cabir Polat denen Evkur avukatı caninoyle istemiş diye beni yasal süre 90 gün dolmadan icraya vermiş bir de diyor ki ben istersem 30 günde de verim 200 günde de böyle saçmalık nerede var Evkur hemen bu işlemi durdurun bir de şubeye gittim avukat efendinicrayi durdurmuş ama dosya masrafını bana borç olarak yazmış yaklaşık 500 TL bunu hemen kaldırıp düzeltin yoksa Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip şikayetçi olacağım bilginize

profile profile profile
15 Kasım 2023 11:50 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

31 Mart 2024 18:32

Sizin bana artık bedava bir şey vermenize değil iyi günler demenize bile ihtiyacım yok kimse oralardan bir şey alınacak yer değil hiçbir ürünün den memnun değilim benden haksız yere aldığınız o o ücretler size misli olarak döner inşallah

Damla
Damla

Hiçbir borcum olmamasına rağmen 4 günde 1 bu şahıs İcra mahkemesine takip kesinleşmesi talebinde bulunuyor ama icra mahkemesi bunu reddediyor. Çünkü borcum yok. Böyle illegal yollarla para kazanmaya çalışan haramzadelerin elbet isimleri ifşa olacaktır.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
14 Ocak 2024 19:17