Emir sonuçtan çok memnun

HDY Everyday Rent A Car Hdy Everyday Araç Kiralama 17 Günlük Depozito İadesi Sürüncemesi

29 Temmuz 2024 20:19
Emir'in Teşekkür Mesajı
“Depozito iadesi halledildi. Bankada bekleyen işlem (provizyon) durumundan kaldırıldı. İlginiz için teşekkür ederim. Bir sistem hatası veya yavaşlığı olduğunu düşünüyorum. Şikayetimden sonra bu kadar hızlı çözüldüğü için bilerek veya şirket politikası olarak geç işlem yapıldığını düşünmüyorum. Sorunum çözüldü, teşekkür ederim. Firmanız ile tekrar çalışmayı düşünüyorum.”

12 Temmuz tarihinde araç kiraladım. Araç kiralama nedeniyle 2.000 TL depozito ücreti çekilmiştir. İlgili depozito ücreti halen kredi kartımda bekleyen işlem olarak gözükmektedir. Bu durumu bildirmek için 29 Temmuz tarihinde ilgili şirketi telefonla aradım ve muhasebe birimine bağlandım. Beni aktardıkları telefonu açan olmadı. Şirketi aradığımızda muhatap bulunamamıştır. Bir İstanbul Avrupa Yakası köprü geçiş ücretini düşüp para iadesi yapmak bu kadar zor olmamalı. İşin ilginç tarafı 19 Temmuz tarihinde başka bir kiralık araç şirketinden de bir günlük araç kiraladım ve depozito ücretinin iadesini 23 temmuzda yaptılar. Yani 17 günde yapamadıkları işlem sadece 3 günde yapılabilecek bir işlemdir. Artık depozitonun iadesinin yapılmasını talep ediyorum. İadesi yapılmazsa bankaya ters ibraz talebinde bulunmak zorunda kalacağım.

30 Temmuz 2024 08:48 (Şikayetten 12 saat sonra)
30 Temmuz 2024 15:15
Emir
Emir
31 Temmuz 2024 13:38

31 Temmuz 2024 13:58

Sayın Emir B.; Firmamızı tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz. Sonraki kiralamalarınızda da sizlere hizmet vermekten dolayı memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla, HDY Everyday Misafir İlişkileri Hizmetleri

Fırat sonuçtan çok memnun

Fırat
20 Eylül 2023 19:03
"Çözüm odaklı oldukları için Europcar ailesine, gösterdikleri ilgi ve alaka için Müşteri İlişkileri & Kalite Sorumlusu Meltem ö. Hanımefendiye teşekkür ederim."
Berk sonuçtan hiç memnun değil

Wish Car Rental Depozito İadem 44 Gündür Yapılmadı, Mağdur Edildim

03 Temmuz 2025 14:26

06 Haziran 2024 20:09

20 Mayıs 2024 20:55
Okay sonuçtan hiç memnun değil

Depozito İadesi Gecikmesi Ve Yüksek Ücret Sorunu

25 Temmuz 2025 15:40