Murat sonuçtan memnun

Europcar Sivas Araç Kiralama Profesyonel Olmayan Davranışlar!

14 Ağustos 2023 09:56
Murat'ın Teşekkür Mesajı
“İlginiz için teşekkürler, ücret sorunu çözüldü ancak genel müdürlük ve yerel ofislerinin iletişiminin ve denetlemelerinin daha iyi olmasını tavsiye ederim.”

12 Ağustos 2023 tarihinde Europcar firmasından Sivas Havalimanından araç kiraladım. Ancak kiraladığım araç bana teslim edilenden farklı bir araçtı, eşleniği olması gerekirken çok daha düşük bir araç teslim ettiler. Kiraladığım araç Ford Puma (Eco suv Elite), bana teslim edilen Dacia Duster ( Eco suv). Teslim alırken bu araçların klasmanlarının aynı olmadığını söylesem de çalışan aynı klasmanda olduğunu ve ücretinin aynı olduğunu zorla bana inandırmaya çalıştı. Europcar sitesine baktığımda iki aracın farklı klasmanlardan farklı ücrete tabi olduğunu gördüm, arabalardan anlamayan bir tüketici olsaydım, çalışan beni aynı klasman aynı ücret diye yanıltacaktı.

Bunlara ek olarak, aracıma ek bebek koltuğu istememe rağmen araç bebek koltuksuz geldi. Bir yaşındaki bebeğimle bebek koltuksuz seyahat etmek zorunda kaldım. Bana teklif edilen birlikte Sivas merkezdeki kiralama merkezine gidip koltuğu almayı teklif ettiler, tabi ki eşim ve bebeğimle olduğum seyahatte başka biri ile seyahat etmek istemediğimden ve yetişmem gereken bir davet olduğundan bunu kabul etmedim.

Ayrıca, araç bana teslim edildiğinde araçta sıfır benzin vardı, benzin istasyonuna ulaşana kadar araç hatta birkaç kere benzinsizlikten tekledi. Bunun için bana verdikleri öneri de benden sonra gelen diğer araç kiralayanların teslimini beklemem (min 20-30 dakika) ardından yine çalışan ile birlikte havaalanının içindeki bir benzin istasyonuna gidip araca benzin almaktı. Hem acelem olduğundan hem de eşim ve bebeğim ile birlikte aynı araçta çalışan ile olmak istemediğim için bunu kabul etmedim. Araçları teslim ederken içinde en azından benzin istasyonuna kadar devam edecek benzin olması gerekmiyor mu? Çünkü göstergelerde hiç benzin olmadığını ve hiç km kalmadığını teslim ederken görmüyorlar mı?
Aracı havaalanına teslim etmeye gitmeden beni telefonla arayıp, kaçta havaalanında olacağımı sordular. 18:00'de teyitleştik, ancak havaalanına geldiğimde kimse yoktu teslim alacak aracı. Tekrar aradığıma beni arayan numarayı telefonumu açan kimse olmadı. Sonrasında bana verdikleri kiralama kağıdında yazan numarayı aradığımda havaalanında kimse olmadığını, aracı kilitleyip anahtarı havaalanındaki otopark yetkilisine teslim etmemi söylediler. Bu nasıl bir profesyonellik? Otopark görevlisi aracı alıp gitse kimin haberi olacak, kim suçlu? Bir de o kadar yükümle birlikte niye havaalanı otoparkının sonuna kadar yürüyüp anahtarı teslim ediyorum?

14 Ağustos 2023 10:24 (Şikayetten 27 dakika sonra)
Murat
Murat
22 Ağustos 2023 11:48

Fedaim sonuçtan çok memnun

Fedaim
02 Temmuz 2024 11:25
"Yenibosna şubesinden asla araç kiralamayacağım kesin ama benden yaptıkları haksız para kesintisinin iadesi konusunda Europcar genel merkezinden benimle iletişime geçip iademi gerçekleştiren Meltem Özdemir hanımefendiye ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ediyorum."
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 02:50
Enis sonuçtan hiç memnun değil

Arızalı Araç, Güvenlik Riski Ve Tutulmayan Sözler: Europcar Mağduriyeti

09 Ekim 2025 14:44