Eureko Sigorta Hizmet Noktası Mağduriyetleri

08 Mart 2024 00:14

Eureko Sigorta'dan aldığım hizmetle alakalı mağduriyetimi anlatacağım. 27.12.2023 tarihinde yaşadığım bir kazadan sonra aracım, Eureko Sigorta ile anlaşmalı bir hizmet noktasına çekilmiştir. Burada işlerimin daha hızlı çözüleceğini ve 21 güne kadar ikame araç alabileceğimi söyledikleri için ikna oldum. Sonrasında poliçemde herhangi bir süre sınırı olmadığını, 55 gün sonunda aracımı aldıktan sonra öğrendim. 55 gün sonunda teslim aldığım aracımda ne yapılan işçilikte ne de kullanılan parçalarda kalite denen bir şey yoktur. Aracımı teslim aldıktan bir süre sonra yaşanan sorunlar yüzünden bu hizmet noktasına geri gittim ve 26 Şubat 2024 saat 12:00'de teslim ettim. Akşam aracımı aldığımda düzelen hiçbir şey yoktu. Bunun üzerine oluşan güvensizlik yüzünden zor bela sigortayı ve eksperi ikna edip aracı yetkili servise getirdiğimde yapılan inceleme sonucunda kullanılan parçaların orijinal olmadığını ve çoğu hasarlı parçanın da değiştirilmediğini öğrenerek hayal kırıklığına uğradım. Kasko poliçemde herhangi bir muafiyet olmamasına rağmen orijinal parça kullanılmayıp, üstelik defalarca kez arayıp durumu belirtmeme rağmen hiçbir dönüş olmadı. Bu sebepten servise her getirdiğimde aracıma zarar verilmiştir. Aracım hala servistedir. Mağduriyetimin giderilmesini, poliçemde ve sigorta ana sayfasında açıkça belirtildiği gibi orijinal parçaların aracıma takılmasını ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Eureko Sigorta’da Bilgi Eksikliği Ve İletişimsizlik Mağduriyeti

21 Ekim 2025 22:09
Emre sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 08:14
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Eureko Sigorta İle Yaşadığım Mağduriyet

25 Temmuz 2024 08:50
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

14 Haziran 2025 18:20
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2025 18:32