Etsy.com E-Ticaret Sitesinde Mağduriyetim

11 Ocak 2024 23:35

Etsy'ye üye olup mağaza açtım, açar açmaz önce mesaj yoluyla e-posta yönlendirmesi yapıldı, (ki kimse kolay kolay şüphelenmez) ardından satışın onaylanması için kart bilgilerinin istendiği ve belli bir tutarın bloke edilmesi gerektiği söylendi. 4700 TL civarında bir para çekilince mağdur olduğumu anladım, büyük bir sitenin bu denli açığının olması ve onca şikayet alıp da bu açığı kapatmaması bu mağduriyetlerde sitenin de sorumluluğunu ortaya koyar. Sesimizi duyun ve paramızı geri gönderin.

Yorumlar (5)

Şeyda
Şeyda

Benden de az kalsın çekeceklerdi ücreti mantıksız bulduğum için reddettim. Chat kısmında da neden ücret istenildiğini sorduğumda hesap bakiyeniz etkilenmeyecek dedi. Yuh gerçekten yalnız değilmişim

Ceyda

Ben de kartı kapattım. Şahıs kart harcamasını hellcase diye bir oyun firmasına yapmış. Firmaya yazdım geri ödeme yapacaklarını söylediler ama hiç sanmıyorum. Yarın bankaya ters ibrazda bulunup savcılığa şikayet edeceğim. Size de geçmiş olsun

Cenk
Cenk

Merhaba geçmiş olsun herhangi bir geri iade alabildiniz mi?

Ceyda

Merhaba aynı durumu yaşadım nasıl bir aksiyon aldınız acaba herhangi bir yere şikayette bulundunuz mu?

Ali
Ali

Merhabalar, en büyük önlem kartı kapatmak oldu. Geçmiş olsun yazdım ama olumlu dönüş yok

Etsy.com Kartımdan Para Çekti Geri Ödemiyor!

Zeynep
10 Ekim 2023 13:02
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Etsy.com Yardım Edin Paramı Aldılar Sizin Adınıza

05 Şubat 2024 00:31
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
05 Ocak 2024 08:57