Bursa ETS Tur Korupark Şubesi

Selin
11 Haziran 2024 10:49

ETS Tur Bursa Korupark şubesinden balayı çifti olarak 11.06.2024 - 15.06.2024 tarihleri arasında 4 gece 5 gün konaklamak üzere Ethno Belek Oteli'ne, fazlasıyla önerildiği ve yeni bir otel olduğu için herhangi bir problem olmayacağını söylediklerinden dolayı rezervasyon yaptırdık. Otelin açılacağı tarih 27 Mayıs olarak belirtildi, ancak bugün 11 Haziran'da Ethno Otel'e giderken yolda arayıp otelin açılmayacağını söylediler. Bizi farklı bir otele yönlendirmek istediler. Önerdikleri tek seçenekli oteli beğenmediğimiz halde, yapabilecekleri başka bir şey olmadığını söylediler. ETS şubesinden hiçbir şekilde memnun kalmadık. Yetkililerin bu durumla ilgilenmesini ve daha özverili olmasını rica ediyoruz. Tek bir otel seçeneği sunarak memnun kalmak zorunda bırakılmamız ve farklı bir otel değişikliği istediğimizde fiyat farkı talep edilmesi hoş değil. İlgilenmenizi rica ederiz.

11 Haziran 2024 11:13 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Misafirimiz, Öncelikle talep ve görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Bildiriminizi incelemeye alabilmek ve görüşlerinizi detaylı araştırabilmek adına iletişim bilginizi ve/veya rezervasyon belgenizi paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla,

Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
07 Haziran 2024 20:14

İsmail
05 Ağustos 2023 13:17
Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
24 Temmuz 2023 00:34

Dilara
29 Haziran 2023 17:26
Miraç sonuçtan hiç memnun değil

ETS Tur'da Hayal Kırıklığı: 5 Yıldızlı Otel Beklerken Pansiyon Çıktı!

Miraç
21 Kasım 2024 10:33
ETS Tur'da Hayal Kırıklığı: 5 Yıldızlı Otel Beklerken Pansiyon Çıktı!