ESHOT 879 Numaralı Eshotun Kalabalıklık Sorunu

Eren
08 Mart 2024 13:39

35 YP 186 plakalı, 879 numaralı ESHOT otobüsü, saat 12:56'da Karabağlar Kazım Karabekir Ortaokulu durağına oldukça dolu bir şekilde geldi. Yoğun çaba ile otobüse binmeye çalıştık, ancak otobüs her durakta durarak bir kişi indirip on kişi almayı sürdürdü. Şoför arkadaşımız, bu duruma müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Lütfen otobüs seferlerini sıklaştırmaya çalışın. Durum artık sürdürülemez bir hal aldı; işe ve okula gidemiyoruz. Ücretsiz seyahat edenler varken, ücret ödeyip mağdur olan bizler, özellikle yaşlılar ve öğrenciler, istediğimiz yere gidemiyoruz. Ya ücretsiz seyahat imkanını kaldırın ya da sefer sıklığını artırın. Karşı cinsle temas etmek zorunda kalmadan seyahat etmek istiyorum. Ücret ödediğim için oturmak en doğal hakkım. Otobüste yaşadığım yorgunluk, işte yaşadığımdan fazla. Yetkililerin bu konuya bir çözüm bulmasını istiyorum. Aksi takdirde, kavga çıkmasına ramak kaldı. Hem ücretsiz binip hem de oturamadıkları için insanlara saygısızlık edip hakaret eden yaşlılar yüzünden otobüsler tıka basa dolu.

Tuba
27 Ekim 2023 20:38