Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ersoy Hastanesi Lazer Epilasyon Mağduriyeti Oldum

Ersoy Hastanesi Lazer Epilasyon Mağduriyeti Oldum
02 Aralık 2023 10:32

2021 yılında yüz için lazer epilasyon hizmeti almak üzere 6 seans ve 2 kontrol seansı olacak şekilde anlaştık. İki seansın ardından lazer cihazlarının bozuk olduğunu ve yenisinin gümrükte beklediğini söylediler. Altı ay bekledim ve daha sonra 2 seans daha aldım. Ancak hiçbir şekilde bilgilendirilmedim. Tekrar gittiğimde lazer bölümünün el değiştirdiğini ve başka bir şirketin geldiğini, bu yüzden işleme devam edilmeyeceğini öğrendim. Bu kadar sorumsuz bir hastaneyle karşılaşmadım.

02 Aralık 2023 10:39 (Şikayetten 7 dakika sonra)

Merhaba, bu konuda sizleri dinlemek ve yardımcı olmak isteriz. İletişim bilgilerinizi Hasta Hakları Sorumlusuna ait e-posta adresine gönderebilir misiniz? Sağlıklı günler dileriz.

Ali
Ali
02 Aralık 2023 10:43

Böyle kalitesiz bir iletişim yok, Siz bana mail adresini göndereceğiniz size yazdığım şikayet belirtmiş olduğunuz maile atarsanız daha kolay olur, Sayın yetkili

02 Aralık 2023 10:49

Merhaba, iletişim bilgilerinizi görüntüleyememekteyiz. KVKK gereğince de iletişim bilgilerinizi e-mail aracılığı ile talep etmekteyiz. Sağlıklı günler dileriz.

Sınırsız Paket Mağduriyeti Ve İlgisiz Hizmet

17 Ekim 2024 09:53

Avrasya Hospital Lazer Epilasyon Hizmeti

06 Haziran 2023 19:43

03 Ağustos 2023 16:30
Sena sonuçtan hiç memnun değil

Sultangazi Bahat Hastanesi Lazer Epilasyonunda Düzensiz Seans Ve Olumsuz Personel Deneyimi

06 Ağustos 2025 23:58
Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Hizmetinde Sürekli Aksaklıklar

06 Nisan 2025 02:52