25 Aralık 2024 22:37

17 Ekim 2024 tarihinde Ergül Mobilya Yomra mağazasından Bohem koltuk ve yemek odası takımı aldık. Mobilyaların büyük bir kısmı 2 Aralık'ta teslim edildi. Gelen sandalyelerin ayak renklerinin birbiriyle ve ana mobilyalarla alakası yoktu. Ağaç renginden kaynaklandığını söylediler fakat kesinlikle sebep bu değildi. Bu bariz renk farkının. Verniği de hatalıydı. Teslim edilen masa yamuk, 2 sandalyenin de ayağı çatlaktı. Bunlar için teknik servis talebi oluşturuldu. Teknik servis gelip inceleme yaptığında masa ve çatlak sandalyeler için değişim yapılacağı, ayak renkleri için de fabrika ile görüşüleceği ve haklı olduğumuz söylendi. Zira farklılık ağaç rengi kaynaklı bile olsa fabrika çıkışında her müşteri için en azından benzer renkler paketlenebilirdi. Teknik servis talebi sonrası 2 çatlak sandalyenin düzgün hali, eksik olan 2 berjerle beraber teslim edildi. (Masa hâlâ ortada yok) Sandalyenin ayak rengi olması gerektiği gibiydi fakat bu sefer diğer 3 sandalye, olmaması gereken renkte ve mobilyanın tümünden farklı renkte olarak kalmış oldu. Derken bir de baktık ki yeni gelen sandalyenin dikim şekli de diğerlerinden farklı. Yani ayak rengi doğru, bu sefer dikimi farklı. Renk konusunu ısrarla kabul ettirmeye çalışan firma şimdi bu durum karşısında nasıl bir açıklama yapacak çok merak ediyorum. Bu olayı her yere taşıyacağım. Bir tüketici olarak hakkımı arayacağım. Toplama mobilyalarınızı evimizden alıp satarken öve öve bitiremediğimiz o takımı evimize getirin! Renk ve dikim farkları görsel ve video olarak mevcuttur.

profile profile profile

20 Ekim 2025 18:12
ergul-mobilyadan-aldigim-urunlerde-surekli-sorun-ve-ilgisizlik-5.jpg
ergul-mobilyadan-aldigim-urunlerde-surekli-sorun-ve-ilgisizlik-4.jpg
ergul-mobilyadan-aldigim-urunlerde-surekli-sorun-ve-ilgisizlik-2.jpg

08 Temmuz 2024 11:18
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Ergül Mobilya'dan Aldığımız Ürünlerde Sorunlar Çözülmüyor, Mağdur Edildik

28 Mayıs 2025 02:20
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Renk Sandalye Ayağı Ve İade Sorunu

23 Aralık 2024 11:43
Yanlış Renk Sandalye Ayağı Ve İade Sorunu
Arife sonuçtan memnun

24 Şubat 2025 09:47
"Şikayetimiz giderildi. Teşekkür ederiz."
Ergül Mobilya'dan Aldığımız Ürünler Hayal Kırıklığı Yarattı
Ergül Mobilya'dan Aldığımız Ürünler Hayal Kırıklığı Yarattı