Ergül Mobilya Bion Köşe Koltuk Takımı

19 Ocak 2024 17:14

Ergül Mobilya Trabzon şubesinden almış olduğum köşe takımı 13/01/2024 tarihinde teslim edildi. Köşe koltuk takımımın oturma kısımlarında potluklar var. Ayrıca sırt minderleri kısmının tamamında kumaş kaynaklı potluklar var. Köşe takımımın birleşme yerlerinde simetri hataları var. Köşe tam olarak oturmadı. Ayrık duruyor. Servis geldi. Ürünü incelediler. Kumaş potlukları için ürün gerdirme işlemi yapacaklarını ve potlukları alacaklarını söylediler. Köşe kısmı için se ürünün standart duruşunun bu olduğu köşe takımının tam olarak düz bir görünümde olamayacağını söylediler. Bende yeni almış olduğum üründe servis hizmetini kabul etmediğimi söyledim. Para iadesi veya misli ile değişim veya farklı bir model koltuk takımı almak istediğimi söylemiş olmama rağmen bunun mümkün olmadığını servis hizmeti dışında yapabilecekleri bir şey olmadığını söylediler. Bende yasal yollara başvuracağımı söyledim. Eğer buradan bir yetkili bu mesajı okuyor ise sorunumun belirttiğim şekilde çözülmesini talep ediyorum.

23 Ocak 2024 08:22 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Ergül Mobilya Müşteri Hizmetleri

Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 16:55
Ergül Mobilya Koltuk Takımında Fabrika Standartlarında Dikiş Söküğü
Fatoş sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 21:50

06 Ocak 2024 13:25
Ferda sonuçtan memnun değil

Kusurlu Koltuk Takımı Satışı Ve İade Talebi

13 Ağustos 2025 14:58
Kusurlu Koltuk Takımı Satışı Ve İade Talebi
Umit sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2024 12:02