Alican
21 Mayıs 2024 00:56

Trendyol'dan 9240887795 sipariş numarası ile Epson L3252 marka yazıcı aldım. Kargom elime ulaştığında kutudan açıp kurma aşamasında anlamadığım bir şekilde hata verdi. Güç kablosunu çıkarıp tekrar taktığımda direk ışıkları yanıyor ve cihazın kapama tuşu dahil hiçbir şekilde tuşlar çalışmıyor. Sürekli ışıkları yanık vaziyette bekliyor ve markanın internet sitesinde konu ile ilgili hiçbir açıklama bulunmuyor. Epson gibi bir marka için daha sıfır üründe böyle hata vermesi fazlasıyla mağdur etti. Kesinlikle tavsiye etmeyeceğim. Firmanın acilen tarafıma ulaşıp sorunu gidermelerini talep ediyorum.

Yorumlar (9)

5 dakikada çözülecek işlem boş yere servise götürmeyin

Bekir

Rica ederim Ali bey yardımcı olabildiysem ne mutlu. Sorununun çözülmesine sevindim

Ali
Ali

Gerçekten işe yaradı her kimsen çok teşekkür ederim. Nette Aramadığım araştırmadığım yer kalmamıştı en son servisine götürecektim sayende sorunum çözüldü.

Bekir

1-Öncelikle yazıcınızı bir USB yazıcı kablosu ile PC'ye bağlayın 2-Google'da Wicreset. Exe yazın ve wic-reset.com sitesine girip Wıc reset utility. Exe uzantılı dosyayı indirip bilgisayara kurun USB ile bilgisayar bağlandığınız yazıcnın modeli görünecektir. 3- Google arama kısmına yazıcının modelini yazın örneğin Epson L3252 driver şeklinde 4- Epson Europe yazan sayfaya girin sayfanın altına doğru indiğinizde Firmware diye bir kısım görünecek oradaki uygulamayı bilgisayara indirip kurun Yazıcının kapama tuşu önce yanıp sönecek sonra kapanacak tekrar açma kapama tuşuna basın yazıcınız aktif

Peki nasıl?

Halil
Halil

Bende de aynı yazıcı var yazıcıyı kapatmadan diren çekince oluyor hatayı silmek için 2 fotokopi tuşuna birden 3 Sn. Basın

Tahsin
Tahsin

Merhaba aynı sorun şu an bende de var sorunu çözdünüz mü acaba [email protected] adrese mail atabilir misiniz

Tahsin çözdün mü?

Samet
Samet

Merhaba aynı sorun benimde başıma geldi. Nasıl bir yol izlediniz acaba

Saim sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Süresinde Yazıcı Arızası Ve Yüksek Masraf Şoku

Saim
21 Ekim 2025 20:40
Garanti Süresinde Yazıcı Arızası Ve Yüksek Masraf Şoku
Diyaddin sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Epson Yazıcı Sürekli Arızalı Çıktı, Değişim Talebim Karşılanmıyor

Diyaddin
01 Kasım 2025 12:17
Doğan sonuçtan memnun

Doğan
04 Nisan 2024 07:35
"Epson Türkiye ilgilendi ve gerekeni yaptı. Teşekkür ediyorum"