Emel sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 13:57

08.03.2024 öğleden sonra babamı bu hastanenin yoğun bakımına yatırdık. Benden babam için hasta bezi iki paket, 12 su orta boy iki paket büyük küçük ıslak havlu istendi getirdim. Hastanedeki babamın hemşiresi ince yapılı simsiyah saçlı hemşire, güya bilgilendirme yaptı, (adı sır gibi saklı işkenceci hemşire) cumartesi, pazar görüş yok size ***hanım cumartesi bilgi verecek dedi eksik, pazar günü hiç bilgi alamadım.
Bana hafta içi günlerde 12.00 ile 13 arası her gün bir kişi ziyaret edebilir dendi. Birinci gün amcamla 12.34 de görüştük hala hastayı göremediğini sürekli bekletildiğini söyledi. İşitme cihazı pilinin bittiğini ve ıletişim kuramadığını söyledi. Ertesi günü eşi ziyaret edecekti eşi de yine beş altı dakika görebilmiş kulak pili takarken hemşire taktırmamış 'temas yok, temas yok diye bağırmış ' eşi de siz takın beni duymuyor deyince de takmamışlar. Babam eşine 'ben burada mahvoldum, üşüyorum, açım, burası çok kötü' demiş. Ambulansla gelen hastayı ambulansla götürmüyorlar imkanlarımla, eşi, kağıt tedavi terk kağıdı imzalayarak aksam 20.30 dan sonra eve çıkardık. Bu hastanede babama bir adam tokat atmış, üşüdüm dedikçe örtmemişler, idrarının içinde iki günden fazla ıslak yatmış, serumu doktor gelmeden önce takıyorlar, doktor gidince çıkarıyorlar bir serum hasta, hasta geziyor ekonomik kullanım yapmışlar. Aç perişan eve gelen babamı, tıraş ettirdik yıkadık yatırdık, babam gayet iyi eler söylüyor hem de ağlayarak ayağından, elinden ve belinden yattığı yere öyle hırsla bağlamışlar ki adamın karın bölgesi simsiyah kemerle sıkılmış... Elimde görüntüler var bacağının biri şiş, dirseği mor, kolları mor bir kolu ince bir kolu kalın işkence hastanesinden kurtulduğuna seviniyor, bir sondayı takmayı bile beceremeyenler var burada, prostat hastası çok zorlayıp zarar vermişler, acı yaşatmışlar tahrişler var.

8 marttan 13 marta kadar babacım aşırı kilo vermiş uzun bir süre telefonlarımı açmadılar, daha önce benimle hiç konuşmayan biri dr. ****** çıktı. Telefona yatağa bağladıklarını ağzıyla itiraf etti, babama bir erkek tokat atmış diyorum, halüsinasyon gördüğünü iddia etti. Oysa halüsinasyon gören kişi tam olarak kendine geldiğinde bunun gerçek olup olmadığını anlar.
Dertleri sadece para kazanmak devleti zarara uğratmak hasta ölsün veya sürünsün umurlarında değil.

Babam biraz rahatsızdı Şehir Hastanesi'ne götürdük yoğun bakıma alacağız dediler sonradan burda yer olmadığı için bizi EPC hastanesine sevk ettiler gece 11 00 gibi babamızı EPC Hastanesi'ne götürdük babamın bilinci yerindeydi konuşuyordu sadece bize dediği sadece üşüyorum yatış işleminden sonra hastaneden çıktık bırakmadılar orada kalalım çıktıktan hemen sonra bir görevliye numaramı verdim dedim mutlaka babamla konuşmamız lazım ve o görevli biz gittiğimizde bizi aradı ailecek babamızla konuştuk morali yerindeydi iyiyim diyordu ve nasıl oludysa bilmiyorum sabah bizi aradılar bilinci kapandı dediler bırakmadılar görelim bir daha sadece günde bir kez doktor bizi arayıp bilgi veriyordu bir çok teşhis koydurdular zaman zaman böbrekler iflas etti dediler sonradan yok enfeksiyonu var babam o hastanede haftasını bulmadan vefat haberi geldi babamın katili onlardır bundan eminim...

Emel
Emel

Gece gece çıkardım babamı şüphelendim babam amcama ziyarette beni çıkarmazsanız öldürecekler demiş hemen o gece çıkardım.

Mine
Mine

Benim annemi de bakımsızlıktan vücut yaraları yaptılar. O Ölümcül yaralarla da eve sevk ettiler. Annem enfeksiyon komasındaymış sevk ettiklerinde. Ve annem vefat etti. Mahkemeliğiz şu an. Madem resimleri de var hakkınızı arayın lütfen. Çok geçmiş olsun

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2023 16:06

Baypark Hospital Bayrampaşa Ölüme Sebep Oldu!

03 Ağustos 2023 16:56

Medova Hastanesi De Acilinde Yaşanılan İlgisizlik