Envega Güzellik Merkezi'nden Şikayetçiyim

11 Eylül 2023 15:12

Envega adında güzellik merkezi yoldan geçerken bir öğrenci kendisini acındırarak onun için önemli olduğunu geçim kaynağı olduğunu söyleyerek benim içeri girmeme sağladı. Aslında beğendiğim bir yer olmadığını gözlemledim ve o çocuğun hatırı için bir paket kabul ettim en uygun olan Mezoterapi adı altında bana dört seans denilmesine rağmen üç seans olduğu anlaşıldı. Tabii ki hiç memnun kalmadım. Hiçbir şekilde iyi bir sonuç alamadığım bir işlemde ve ben kapattım. Zaten 1000 TL ödedim daha sonra zaman geçti. Bugün bir mesaj aldım işte oluşturduğunuz randevunuz yok ama randevu oluşturmadığınız için seans başına para ödemeniz gerekiyor. Şaşırdım kaldım ve buradan bildiriyorum kesinlikle benim bu kişilerle bir ilgim yok yeni bir paket satın almadım bir islak insan varsa o taklit olabilir. Ben bir kere imza attım o işlem için ve bir daha da oraya gideceğimi zannetmiyorum. Saygısız kişilerle dolu bildiriyorum mesajdan sonra kendilerini aradım d*** hanım diye tamam dediler ve siliyoruz ben dedim paket rica etmedim almadım sinirlendim dedim sildiklerini söylediler ama ben buradan belirtmek istiyorum. Asla ve asla bir kereye mahsus oraya seanslarıma da gittim parayı zaten peşin alıyorlar. Bundan sonraki herhangi bir konuda beni rahatsız gerekli işlemin yapılması için adli kuruma başvuracağım. Bunu buradan belirtmek istedim. Bugün ayın 11:11'i yani 11 Eylül 2023.

Yasemin
Yasemin

Ne yaptınız acaba benimde paramı aldılar işlemleri beğenmedim değişim istedim yapmadılar 5 bin lira içeride kaldı geri de vermiyorlar iptal etseniz bile alamazsınız diyorlar ne yapabiliriz acaba?

Merve sonuçtan hiç memnun değil

Sonuçsuz Gıdı Eritme Seansları Ve Para İadesi Sorunu

04 Şubat 2025 16:50
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezi: Paket Aldım, Sonuç Alamadım

27 Mart 2025 23:14