Melda sonuçtan hiç memnun değil

19 Haziran 2024 22:46

Yaklaşık bir ay önce uygulama üzerinden bilet aldım ve genelde bu uygulama üzerinden aldığım için bilgiler kayıtlı yolcularımda saklanıyordu. Bilet alırken 16.03.2022 doğumlu çocuğum bebek olarak kayıtlı olduğu için uygulama doğum tarihini ileri atarak 20 Haziran 2022 olarak bilgilerimi değiştirmiş. Satın alma ekranına geçmeden kayıtlı yolcularımı kontrol ettiğimde doğum tarihi doğruydu fakat satın alma ekranına geçişte uygulama değiştirmiş. Bunun için uçuşumdan saatler önce bilet değişikliği yapmak zorunda kaldım ve ekstra 2800 TL para ödedim. Çocuğuma tekrar yakın tarihe bilet almak zorunda kaldığım için de daha pahalı aldım. Normalde bilgilerde bir yanlışlık varsa uygulama yapmaz ya da uyarı verir. Kişinin kimlik bilgilerini değiştirmez. Tek hatam bileti aldıktan sonra da tekrar kontrol etmemek oldu. Belki bu kadar maddi zarara uğramazdım. Uygulamayı sileceğim ve herkese de anlatacağım.

19 Haziran 2024 22:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

20 Haziran 2024 16:31

19 Kasım 2024 18:57
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

29 Ekim 2023 09:23
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
13 Mayıs 2025 20:15