Enuygun.com Hava Koşulları Ve İade Sorunuyla Karşı Karşıya Kaldım

23 Şubat 2024 12:09

Enuygun.com'dan 4 günlük araç kiraladım ve ödememi kredi kartı ile yaptım. İzmir'den aracı alıp İzmir'e bırakacaktım. Ankara-İzmir Pegasus uçağı, İzmir havalimanının hava şartlarının uygun olmaması nedeniyle Bodrum'a indi. Bodrum'da aynı firmanın araç kiralama şubesine durumu anlattım, fakat tekrar araç kiralamam gerektiğini ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. Enuygun.com müşteri hizmetlerini aradığımda, Pegasus Hava Yolları'ndan durumu anlatan bir belge getirmemi istediler. Tekrar araç kiralayıp ekstra ücret ödedim. Pegasus'a başvurduktan 3 hafta sonra gerekli belgeyi aldım ve Enuygun.com'a ilettim, ancak herhangi bir dönüş alamadım. İzmir havalimanından mücbir sebeplerden dolayı aracı alamadığım için kredi kartımdan çekilen paranın tamamı ya da bir kısmının iadesini bekliyordum. Beklentim iki yönlüydü; ya benden fark talep edip araç sağlayacaklardı ya da 4 gün yerine sadece 1 günlük ücret kesip diğer 3 günün ücretini iade edeceklerdi.

23 Şubat 2024 12:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

23 Şubat 2024 17:45

Begüm sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 01:33
Zeki sonuçtan çok memnun