Ali sonuçtan memnun

Enterprise Ekstra Ücret Talebi

30 Ocak 2024 05:45
Ali'nin Teşekkür Mesajı
“Enterprise'nin memnunum ufak tefek problemler çıktığı zamanda müşteri hizmetleri ilgileniyor teşekkür ederim.”

Enterprise Bahçeşehir şubesinden sabah 8.30'da almak üzere araç kiralaması yaptım. Araç rezervasyonunu problem çıkmasın diye 15-20 gün öncesinden yaparım. Ve cuma günü saat 8.30'da aracı teslim almak üzere gittim. Saat 10.00'da ameliyata girecek bir arkadaşımın yanına gideceğim için acelem de var tabii. Bahçeşehir şubesine gidip 'Rezervasyonum var, aracı teslim alacağım.' dedim. Saat tam 8.25'ti. Görevli personel, 'Yıkamacı açılmadı, araç çok pis, biraz bekleyebilir misiniz?' dedi. Zamanım yok ama 15-20 dakika beklerim dedim. Saat 9.00 oldu, hala gelen giden yok. Yıkamacı hala yok, ben 8.30 için rezervasyon yaptırdım. Boşuna tabii ki. 'İşimiz de acele.' dedim, 'Araç çok kirli değilse yıkanmadan alayım.' ve içine baktım, araç çok kirliydi. Görevli bu sefer 'Siz aracı çok ucuza kiralamışsınız.' dedi. 'Ne alaka?' dedim, 'Beni mağdur ediyorsunuz. 45 dakika oldu, bekliyorum. Başka araç da vermiyorsunuz.' deyince, ağzındaki baklayı çıkardı. '2500 TL ekstra verirseniz size başka araç verelim.' Hastaneye yetişmem gerektiği için mecburen kabul edip çıktım. Şimdi Enterprise'a soruyorum, özellikle müşteri hizmetlerinden arayan bayan temsilciye soruyorum; beni 45 dakika bekletip 2500 TL karşılığı başka araç vermek sizin müşteri politikanız mı? Bu normalde yetkisiz yerlerin yaptığı bir uygulamadır. Ücretsiz başka bir araç verilmesi gerekirken neden ücret talep edildi? Açıklaması var mı?

30 Ocak 2024 17:46 (Şikayetten 12 saat sonra)

Sayın Ali Ş., Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında değerlendirilmektedir. Talebinizle ilgili size özel Müşteri Danışmanınız en kısa sürede iletişime geçecektir. Saygılarımızla, Enterprise Müşteri İlişkileri

Ali
Ali
31 Ocak 2024 10:52

Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Enterprise Şubesinde Yaşanan Araç Kiralama Sorunu

16 Mart 2025 09:56
Ogün sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2025 18:01

21 Kasım 2024 17:50
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise'dan Kiralanan Aracın Teslim Edilmemesi Ve Mağduriyet

Ayşegül