Ürün İadesi Ve Müşteri Bilgilerinin Paylaşımı Sorunu

Ürün İadesi Ve Müşteri Bilgilerinin Paylaşımı Sorunu
Kadriye
16 Kasım 2024 16:31

Merhabalar, Trendyol'dan iki farklı ürün sipariş verdim: multivitamin şurup ve Redoks Kids. Redoks kullanmaya başladım çünkü ikisini bir arada vermemem gerektiği, dönüşümlü kullanmam gerektiği söylendi. Eczane ve ben bu şekilde kullanmaya başladık. Multivitamin şurubu verdiğimde çocuk ishal olmaya başladı. Sonra onu kestim, Redoks'a devam ettim ama ara ara şurubu denediğimde çocuk yine ishal oldu, içim rahat etmedi. Trendyol'a ve satıcıya yazdım, ürünün incelemeye gönderilmesini istedim. Trendyol bana ürünü iade edebileceğimi söyledi, ben de iade işlemi başlattım. Sonra eczane beni arayıp, 'Arada kullandığınız ürünü neden iade ettiniz?' diye sordu. Ürünün iadesini kabul etmiyorlarmış. Bir de neden Trendyol bizim iletişim bilgilerimizi satıcıya iletiyor? Eczane, 'Kullanılmış ürünü gönderdiniz' diye vicdan gibi sözler kullanabiliyor. Ürünü incelemeye göndermeden, hastanelerin bile güvenemediği bir ülkede, şurubu incelemeye göndermeden garantisini veriyorlar. 'Biz eminiz' diyorlar. Şimdi burada ben mi haksızım? Neden ürünüm incelenmeden iade ediliyor?

Ece sonuçtan hiç memnun değil

06 Aralık 2024 15:49

MAHDI
09 Ocak 2025 17:41
Hatalı Tansiyon Aleti Ve İade Sorunu
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Sağlığımı Tehlikeye Atan Ürün Ve İade Sorunu

28 Aralık 2024 12:52