English Time Konya Şubesinin Abartı Şekilde Kesinti Yapması

04 Temmuz 2024 21:23

English Time Konya'da şubesine kayıt oldum. Bana her şeyi imzalattılar. Her neyse kitapları da verdiler. Ben o ara Konya'da yaşıyordum, kısa süre sonra iş gereği Beyşehir'e taşındım. Neyse, A-1 kuruna başladım. Gidip gelmem sorun oluyordu, iptal ettirmek istedim. Ben 28-29 bin civarına kayıt oldum. Bana diyor ki her kur 9 bin küsur, %10 iptal ücreti kesecek. Bir de kullanmadığım A-2, B-1, B-2 kitaplarının parasını dahi kesiyorlar. Ben kitapları kullanmıyorum, zaten hiç açmadım dediğime rağmen 'alamayız, kusura bakma' diyorlar. Bir de bana geri ödemede 8 bin para verecekler. Geri 17 bin para kesiyorlar. Yazık, günah değil mi? Ben o parayı kolay kazanamıyorum. Her türlü şikayetçi olacağım sonuna kadar. Bir tane bile muhatap yok. Paraya gelince 50 kere mesaj atıyorlar, iptale gelince ya müdürleri olmaz ya da bilmem muhasebe olmaz, hep bir bahane.

Rabia
Rabia

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunmalısınız bence. Daha önce buna benzer bir durumla karşılaştım. Yaklaşık 3 ay kadarlık süreçte karar lehime sonuçlandı.

Osman
Osman

Mersis ve vergi numarası var mı sende peki bana versen ben başvuru yapsam

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

English Time Mecidiyeköy Şubesinde Geciken Dersler Ve İlgisizlik

03 Ağustos 2025 13:53
Emre sonuçtan çok memnun

Kullanılmamış Kitaplar İçin 6000 TL Ücret Alınması Haksızlık

20 Ağustos 2025 12:28
"Yönetici Elçin Hanım'a teşekkürler, kendisi sorunumu çözdü, kitapların hiç kullanılmamış olduğunu görünce onlardan ücret alınmadı, ancak iade süreci 20 iş günü sürecek dendi, 20. Günde ben arayıp iadeyi aldım, onu da önce yanlış yaptılar sonra düzelttirdim, yani Elçin Hanım olmasa işim çok zordu, teşekkürler."
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

Kurs İptali Sürecinde Mağduriyet Ve İlgisizlik

04 Ağustos 2025 21:12