English Time Ders Programında Yaşanan Aksamalar!

23 Kasım 2023 11:56

Eylül ayında English Time Fatih şubesine özel ders almak için başvurdum ve anlaştık. İlk iki derse hoca geç kaldığı için başka hoca talep ettim ve değişiklik yapıldı. Ancak yeni hoca da ilk derse geç kaldı ve ikinci derste ise ders saati başladıktan 10 dakika sonra gelemeyeceğini bildirdi. Kurum müdürüyle görüşerek kurumun ciddiyetsizliğini ve bu şekilde devam edemeyeceğimi belirtip, ödediğim ücretin iadesini istedim. İlk başta 5000 TL, kitap bedeli ve aldığım derslerin ücreti kesinti yapacaklarını söylediler. İtirazım üzerine bir hafta sonra 3000 TL, kitap bedeli ve aldığım derslerin ücretini keserek iade edeceklerini belirttiler. Bunun üzerine itiraz ettim ve 15 gün sonra sadece kitap ve aldığım derslerin ücretini keserek iade edeceklerini ifade ettiler. 15 gün geçti ve hala iadem için mücadele ediyorum ancak muhatap bulmakta zorlanıyorum. Bu kurum hakkında olumsuz bir izlenim edindim.

24 Kasım 2023 15:06

Fatih English Time ilgili şikayetimi belirtmiştim dün beni arayıp eğer şikayetimi silmezsem paramı kesinti yaparak iade edeceklerini belirttiler. Bu tür tehditlere karnımın tok olduğunu hiç iade etmeseler bile yazıyı silmeyeceğimi insanların bunu bilmeye haklarının olduğunu belirttim. Ayrıca ödediğinm paraları bile şirket hesabına değil vergiden kaçmak için paralel bir şahıs hesabını göndermişler artık mahkemede hesaplaşacağız.

profile profile

23 Ekim 2025 11:19
Emre sonuçtan çok memnun

Kullanılmamış Kitaplar İçin 6000 TL Ücret Alınması Haksızlık

20 Ağustos 2025 12:28
"Yönetici Elçin Hanım'a teşekkürler, kendisi sorunumu çözdü, kitapların hiç kullanılmamış olduğunu görünce onlardan ücret alınmadı, ancak iade süreci 20 iş günü sürecek dendi, 20. Günde ben arayıp iadeyi aldım, onu da önce yanlış yaptılar sonra düzelttirdim, yani Elçin Hanım olmasa işim çok zordu, teşekkürler."

İptal Sonrası Ücret İadesi Yapılmıyor Ve Kurum İlgisiz Davranıyor

13 Ağustos 2025 14:50
Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

English Time Mecidiyeköy Şubesinde Geciken Dersler Ve İlgisizlik

03 Ağustos 2025 13:53