Ersel sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2024 21:24

Enteknoloji.com.tr adlı siteden Air Pro marka kulaklık satın aldım. Yaklaşık bir ay kullanımın ardından şarjının bitmesi üzerine şarj etmek istedim ancak farklı kablolarla denememe rağmen cihazın şarj olmadığını gördüm. WhatsApp üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeye çalıştım. Müşteri hizmetlerindeki görevli, sanki zorla çalıştırılıyormuş gibi ters bir tutum sergileyerek ve anlamsız şeyler söyleyerek yardımcı olmadı. Kendini övgüye boğan firmanın müşteri temsilcisinin bu şekilde davranması ve ürünlerini bu durumda satması çok üzücü. Tüketici Hakları'na başvurarak ürünün iadesini talep edeceğim.

22 Mayıs 2024 17:55 (Şikayetten 2 ay sonra)
Ersel
Ersel
22 Mayıs 2024 18:00

Mesajıma 2 ay sonra cevap verip hızlıca sorunu mu çözeceksiniz? Hiç gerek yok artık Ürün şu an çöpte bilginize

Mehmet sonuçtan çok memnun

Beklenenden Kötü Durumda İkinci El Airpods Teslimatı

16 Ekim 2025 17:30
"Firma bana ulaştı durumu izah etti. İkinci el ürün ve mağazayı bir arada düşününce ben bunun bir insan tarafından kullanılabileceğini düşünemediğimi söyledim ancak böyle bir durum da olabiliyormuş. İlgileri ve sorunu çözmeye yönelik yaklaşımları için teşekkür ediyorum. Alışveriş yaparken güvenebileceğiniz kurumsal bir firma."