Özkan sonuçtan hiç memnun değil

Elogo Entegratör Ve E-fatura Sorunu

04 Ocak 2024 01:34

Elogo entegratör firmasından e-fatura kullanıcısıyım. Kullandığım bankanın POS makinesi arayüz olarak Elogo ile çalışmakta. İlk kurulumdan itibaren sorun yaşamaktayız. Daha önce K**** Z****** isimli personel destek vermeye çalıştı ama son derece yetersizdi. Daha sonra kuruma şikayetimi tekrar ilettim. Bölüm yetkilisi beyefendi beni arayarak sorunu iletmemi istedi. Kendisine konuyu ilettim; fakat 28.12'den bu yana sorun halen devam etmekte. Taleplerimizi destek hattına yazmak dışında hiçbir ilerleme yok.

04 Ocak 2024 09:59 (Şikayetten 8 saat sonra)

Sayın Özkan G., Öncelikle bildiriminiz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildiriminiz değerlendirilmek üzere ilgili birimimize yönlendirilmiştir. Çözüm/öneri/bilgi paylaşımı için en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Teşekkür ederiz, eLogo

04 Ocak 2024 16:56
04 Ocak 2024 18:54

Tam 8 gündür süren sorun sadece 3 4 dakikada halledildi. Elogo çalışanlarında ki EGO kibir hiçbir kimsede yoktur. Bu firmayla çalışacaklar bence diğer firmaları deneyin. Çünkü sinir kat sayınız ve firmanızın geleceği oldukça sıkıntılı.

05 Ocak 2024 15:28

Levent sonuçtan memnun

Elogo Pişmanlıktır!...

Levent
08 Ocak 2024 09:33
"Çözümü ile alakalı söz aldık, bekliyoruz. Teşekkürler..."
Üstün sonuçtan çok memnun

Üstün
27 Şubat 2025 17:05
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Elogo Gereksiz E-posta Bildirimleri Kullanıcı Deneyimini Olumsuz Etkiliyor

Fatih
04 Kasım 2025 09:08
elogo-gereksiz-e-posta-bildirimleri-kullanici-deneyimini-olumsuz-etkiliyor-2-32.jpg
Trend sonuçtan hiç memnun değil

Edm Bilişim Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik Ve Yetersiz Destek Deneyimi

28 Ağustos 2025 12:41