Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Elektrofoni Bursa Telefon Servisi

28 Temmuz 2023 21:38

Google'dan General Mobile servisi ararken karşıma çıkan notu aradım. GM yetkili servisi İzmir mi diye sordum, evet biz Yetkili Servisiz diye bana yönlendirme SMS geldi ve telefonu kargoladım. Kargo fişinde Bursa yazdığını fark ettim. Arama yaparken bu firma hakkında ne de çok şikayet varmış, arayıp telefonun akıbetini sordum. Daha yeni bakabilmişler tarafı a dönüp ekran bozuk deyip kestirip attılar. Aslında telefon arızasını daha önce yazmıştım, sadece yapıştırılacak çalışan telefon için ekran girdik diye 2300 TL para istediler. Neyse geriye istedim. Kargo dahil 372 TL haksız para aldılar. Kargo neyse zaten GM yetkili servisi diye bana yalan söylenmiş. Lütfen dikkat ediniz. Ben gibi yanılmayın. Elektrofoni bu servise dikkat.

29 Aralık 2023 18:42 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhaba h**** h., yaşamış olduğunuz problem için üzgün olduğumuzu belirtiriz. Bizimle vereceğimiz numara ile iletişime geçerseniz sorununuz 99% oranında çözülecektir!

30 Aralık 2023 15:39

Ayhan
Ayhan

Casper tablet gönderdim ekran değişimi için tabletin fiyatının iki katını istediler iade talebinde bulundum bu sefer 420 TL işlem ücreti istediler Bursa Osmangazi elektrofoni uzak durn ürününüzü göndermeyin

Cem sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 16:02

08 Ekim 2024 16:03
Müslüme sonuçtan hiç memnun değil

Müslüme
22 Haziran 2023 20:54