Hasan sonuçtan çok memnun

26 Aralık 2023 11:51

Electrolux marka Airfryer ürünümün sepetinin tutma kulpu kırıldı. Merkezi aradım ve problemimi gidermelerini rica ettim fakat ürün garanti kapsamında olmasına rağmen çözemeyeceklerini, ücreti karşılığında satın almam gerektiği söylendi. Bu ürün zaten 3-4 parçadan oluşan bir ürün ve tutma kulpu belki de bunların en önemlililerinden. Yani burada ki sorunu garanti kapsamından çözemeyeceklerse başka hangi sorunu çözecekler? Ürünü fişe takacağım ve çalışmayacak, sanırım garanti kapsamından karşılanacak tek sorun bu zira başka bir sorun çıkarması söz konusu değil. Onlarca marka arasından fiyatı bazılarından çok daha pahalı olmasına rağmen bu markayı seçtim çünkü evimde aynı markaya ait başka cihazlar da var ve memnunum. Umarım seçtiğime pişman etmezler.

Yetkilerin sorunumu çözmesini talep ediyorum.

26 Aralık 2023 14:28 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Aralık 2023 14:31

Konuyu zaten anlattım. Sepetin kulpu kırıldı, yetkili servisi aradım ve sepeti komple satmak istediler. Bunun için de 1150 TL para talep ettiler. Sepeti tuttuğum kulp elimde kaldı. İnternetten gördüğüm kadarıyla da kronik bir sorun.

27 Aralık 2023 13:20
electrolux-sepet-kulpunun-kirilmasi-1.pdf

Ürünün faturası ve etiket detayı ektedir.

27 Aralık 2023 14:09

Kısa sürede sorunumu çözdükleri ve ilgilerinden ötürü markaya ve çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum.

Gürsoy
28 Eylül 2023 22:01

12 Haziran 2023 14:46
Electrolux Müşteri Hizmetleri Çözüm Üretmiyor Oyalıyor!
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

Electrolux Airfrey Tutma Kolu

02 Eylül 2024 18:25
Electrolux Airfrey Tutma Kolu
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2023 17:10
Electrolux Kalitesiz Bir Marka