Electrolux Buzdolabı Motor Kartının Yurt Dışından Gelememesi

08 Temmuz 2024 14:05

2020 tarihinde Media Markt dan 2+1 korumalı (ekstra para ödemeli) Electrolux markaya ait buzdolabı satın aldık. Buzdolabı 2024 Şubat ayında E6-E10 hatası vererek bozuldu. Media Markt aradık durumu anlattık ve bize mail attık size dönüş yapacağız denildi. Hala dönüş yapılacak fakat olay bu değil. Biz beklememek için Electrolux ü arayıp tamam yeter ki olsun parasını verelim yapılsın dedik para ödeyerek alındı parça. Ne şanslıyız ki motor kartı ellerinde olduğundan hemen 6.400 TL ödeme yapılarak yenisiyle değiştirildi. Fakat sorun burada da bitmedi aradan 2-3 ay geçti bizim buzdolabı yine aynı hatayı verdi ve güneşten daha sıcak olmaya başladı ve evet yine bozuldu. Tekrar servisi aradığımızda bize servis gelip bakacak dedi. Servis gelip baktı ama bu sefer parça garanti kapsamındaydı çünkü 6 ayı geçmemişti değişimin üzerinden. Ama ne hikmetse garanti var parça ellerinde yok. Parçalarda yurt dışından geliyormuş. Biz Haziranın başından beri parçanın sıcak denizlerimize inmesini bekliyoruz. İlk aradığımızda haber olmadığı söylendi. Sonra bayramdan sonraya kalır denildi. Bayramdan sonra geçti daha yeni bayram geçti hafta sonuna kadar gelir denildi. Ama o parça bir türlü gelmedi. Şimdi aradığımızda uçsuz bucaksız bir derya önümüzü göremiyoruz. Bu havada 1 aydır buzdolabımız yok koskoca markanın parça stoğu bitiyor stok kontrolü yapanlar arkada batak oynuyor herhalde? Kısa özet şu motor kartı parçası bekliyoruz.

profile profile
08 Temmuz 2024 14:42 (Şikayetten 36 dakika sonra)
Buse
08 Temmuz 2024 16:04

Herkese aynı mesaj CTRL+c ve CTRL+v bu kadar zorlamayın kendinizi lütfen. Yazdığımı okumamışsınız bile zaten müşteri hizmetlerle konuştuğumu söylemişim bana hala bilmem nereden arayarak söyleyebilirsiniz diyorsunuz. Bunlar çözüm değil çözüm için yazacaksanız yazın ya da arayın.

Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
16 Nisan 2024 09:54