Burak sonuçtan çok memnun

Einhell Türkiye Teknik Servisinde Ciddiyetsizlik

Burak
10 Ekim 2024 12:02

Einhell Türkiye teknik servis telefonları çok geç açılıyor. 2 ay önce servise giden cihazım, maksimum tamir süresi aşmasına rağmen teknik servisle görüştürüp 'Cihazda sorun yok, yollayalım, bir daha olursa yardımcı oluruz' denildi ve değişim yapılmadan gönderildi. Cihazımın garantisi devam ediyor ve cihazım tekrar arızalandı. 08/10/2024 tarihinde İstanbul Einhell merkezine kargoladım. 09/10/2024 tarihinde kargo ellerine ulaştı. 10/10/2024 tarihinde saat 11:21'de kargomun sağlam bir şekilde ulaştığını ve akıbetini teyit etmek için aradığımda çağrı merkezinden 'Dün gelen kargolar açılmaz, haftaya arayın' diye bir cevap alıyorum. Ne kadar ciddiyetten uzak bir müşteri hizmeti temsilcisi; ne kargo numarası soruyor ne ulaştı mı bilgi veriyor. Tek söylediği 'Haftaya arayın'. İnsanlar o cihazları sizden alırken hobi amaçlı da alıyor olabilir, günlük kullanım için de alıyor olabilir. 'Haftaya ararsınız' deyip çağrıyı sonlandırmak umursamazca bir davranış. Aynı şikayet mesajını Almanya Einhell Germany AG'ye de gönderiyorum. Ürünler güzel ancak Türkiye teknik servisi kalitenizi sürekli düşürüyor. İnsan ürünü aldığına pişman oluyor.

profile profile

Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
22 Eylül 2024 14:00
Türkiye'de Satış Yapmak İçin Yetersiz Einhell
Türkiye'de Satış Yapmak İçin Yetersiz Einhell

Einhell Markasının Teknik Destek Problemi

Ahmet
17 Temmuz 2024 11:22
Einhell Markasının Teknik Destek Problemi
Celal sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Kalınlık Planyası

Celal
20 Mart 2024 15:11
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Einhell Arızalı Ve Kayıp Avuç Taşlama Makinesi

Yasin