Ömer sonuçtan memnun değil

Özel Egepol Hastanesi Doğum Faturası Verilmemesi

08 Ekim 2023 01:29

İzmir Egepol İnternational Hastanesi'nde eşim 30.09.2023'te sezaryen ile doğum yaptı. Ertesi gün ödemeyi yapmama rağmen tarafıma fatura teslim edilmedi. Aradan geçen zaman zarfında hastaneye bebeğin ilk muayenesi için gitmemize rağmen mail adresinize gelecek diyerek geçiştirildim. Halen fatura tarafıma iletilmemiştir. Toplamda hastaneye 16 bin lira ödeme kredi kartı ile yapılmıştır.

Yine ayrıca bebeklerin ilk 28 gün muayene ücretsizdir. Buna rağmen 2. Muayene için 875 TL ücret alacaklarını ve sadece ilk 7 gün muayenelerin ücretsiz olduğunu belirttiler. Bende avukat olduğumu ve yasal yollara başvurma hakkım olduğunu iletme rağmen "bize bu şekilde talimat verildi" diyerek geçiştirildik. 17 ekime çocuk doktoru alanında randevu verildi ancak haksız ücret talebi halinde fatura talep edip yasal yollara başvuracağım. 30.09.2023 gecesini 01.10.2023 sabahına bağlayan hemşire vardiyası eşimle yeterli ilgilenmemiz olup, eşimin emzirmekte zorlanmasına rağmen mama vermekten çekinmiş ve dışarıdan mama almaya mecbur bırakmıştır. Bu bakımdan da ayrıca mağdur edildik. Maalesef hastaneden net bir dönüş alamadık

10 Ekim 2023 08:47 (Şikayetten 2 gün sonra)
Ömer
Ömer
10 Ekim 2023 18:01

Doğum ücretine dair fatura www.sikayetvar.com 'daki başvurun üzerine tarafıma gönderildi, öncelikle teşekkür ederim ancak Yenidoğan bebeklerin ilk 28 gün ücretsiz muayene olup yalnızca 15 TL katkı payı alındığına dair SGK uygulaması bu hastanede uygulanmıyormuş. Yalnızca ilk 7 güne kadar muayenelerin ücretsiz olduğu söylendi. Ben ısrarla yasal düzenlemelerden bahsetsem de hastaneden hastaneye değiştiğini ve kendilerinin bu şekilde bir uygulaması olduğu tarafıma iletildi. Netice itibariyle Ege pol international hastanesinde yeni doğanlarda 7 gün sonrası ücretli muayeneye giriyormuş. SGK alo 170'i arayınca ise böyle bir uygulamanın mümkün olamayacağı tarafıma iletildi. Maalesef Yenidoğan ilk 28 gün muayenesi konusunda destek alamadım.

Ege sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Egepol Hastanesi Yenidoğan 28 Gün Muayene Ücreti

19 Nisan 2024 19:12
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasal Ücretsiz Muayene Hakkı Varken Hastaneden Ücret Alındı Ve Fatura Verilmedi

09 Ağustos 2025 01:01
yasal-ucretsiz-muayene-hakki-varken-hastaneden-ucret-alindi-ve-fatura-verilmedi-1.jpg
Onur sonuçtan hiç memnun değil

İzmir Konak Medicana Yenidoğan Tedavi Ücreti Hakkında

16 Mayıs 2024 10:52