Peugeot Egem Bedeli Ödenen Aracın Teslim Edilmemesi.

12 Haziran 2024 22:08

Lansmanı olduğu gün VR3EDYHZ7RJ****** şasi numaralı yeni Rifter aracını sipariş verdim ve kaporasını yatırdım. Aracı satan Peugeot Egem, aracın 10 gün civarı bir sürede geleceğini söyledi. O yüzden başka bir bayiye yazma gereksinimi hissetmedim. Kaporayı yatıralı 35 gün, bütün parayı yatıralı ise 22 gün oldu. Araç hâlâ ortada yok. Benim paramı değerlendirip beni mağdur edip suçu genel merkeze atıp, Peugeot Türkiye birçok müşterimize bizi mahcup etti. 'Çok haklısınız' gibi ithamlarda bulunuldu. Arabayı bayramdan önce alamayacağımı fark ettiğim zaman başka bir bayiyi arayıp daha uygun bir fiyat aldım ve paramın iadesini isteyip (Egem'den), oraya yatırmak istedim. Fakat beni mağdur etmeye devam edip, finans birimiyle bunu konuşup halledebileceklerini söylediler. 7 güne paranız aktarılır dediler. O yüzden oradan da arabayı alamadım. Ve parayı hemen yatırmamalarının nedeni araç faturası kesimi ve plaka çıkarma işlemlerinin hemen hallolmaması. Araya bayram da gireceği için bu süreç komple ertelenecek. Yüksek faizlerin olduğu bu ortamda parayı yatırıp aracı teslim alamadığım için şu anki zararım yaklaşık 50.000 TL. Olayı bildirmek için Tüketici Hakları dairelerine her yere başvuruda bulunacağım. Umarım mağduriyetim en kısa sürede çözülür ve telafisi sağlanır.

Adem sonuçtan hiç memnun değil

28 Eylül 2023 11:56

19 Aralık 2023 22:58
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 19:07
Abdulgani sonuçtan çok memnun