Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Eftalia Hotels Eftalia Ocean Hotels

09 Temmuz 2024 08:52

Eftalia Ocean oteline olumsuz yorumları okuyarak, ön yargılı olmadan gittik. Ultra her şey dahil otel ne kadar kötü olabilir mantığıyla ama her şey çok kötüydü. 4 gece konakladık odalarda ne çarşaf temizliği ne havlu değişimi oldu zorla isteye isteye havlu aldık. Yemekleri lezzetsiz ve her gün aynı yemekler çıktı. Acıktığında bile yemekhane cezbetmiyor miden bulanarak restorana giriyorsun. Tabaklar bardaklar desen güzel yıkanmamış yemek kalıntıları var. Şimdiye kadar birçok Ultra her şey dahil otelde kaldık ama hiç birisi bu kadar hayal kırıklığı değildi. Alkoller viski, cin, rakı, votka, şarap, bira bunun dışında kokteyl vs ücretli bunlarda makineden koyuluyor, sulandırılmış. Aquası güzel diye çocuk için tercih etmiştik ama orada da bir saat sıra bekliyorsun kayabilmek için. 2 çocuğumda tatile gittiğimizden beri ishal, havuzlar hiç hijyenik değil. Hiçbir temizlik yok. Çalışanlar ilgisiz alakasız. Yani kısacası biz ocak ayında rezervasyon yaptırdık tatil hayali kurarak sırf para verdik diye kalmak zorunda kaldık ama hiçbir şekilde memnun kalmadık ve şikayetlerimizi dile getirdik ayrılmak istediğimizi söylediğimizde paramızın yanacağını söylediler. Otel içerisi ticarethane gibi olmuş ve her şey euro hesabı yabancılara yönelik. Portakal suyu bile ücretli. Otelin alanı çok güzel odaları çok ferah ama hizmet sıfır. Yani resimlere kanıp paranızı hiç etmeyin yorumlar tamamıyla doğru. Daha yazmadığım birçok olumsuzluk var. Otel yarım pansiyon, 3 yıldızı hak ediyor. Daha fazlası değil.

Ali
Ali

Bu doğru

Aysen
Aysen

Aynı sorunla bizde karşılaştık uzun kuyruklarda beklemekten sinir olduk.

08 Eylül 2024 22:43
Eftalia Hotels'te Hayal Kırıklığı Ve Kötü Hizmet Deneyimi!
Muammer sonuçtan hiç memnun değil

Eftalia Hotels Kötü Bir Deneyim

28 Kasım 2023 11:42