Dnc sonuçtan hiç memnun değil

Efootball İnternette Gecikme Ping

29 Eylül 2024 15:21

Vmg 3312 B10B modem Speed Net 100 Mbps tarifesi kullanıyorum. Mobilden efootball oynuyorum ve online maçlarda aşırı derecede oyunda gecikme var. Her maç aynı şekilde gecikme oluyor.

Fark etmiyor, bu durumdan oldukça sıkılmış durumdayım. Müşteri hizmetlerini arayıp söyledim; değerlerimin normal olduğunu söylediler ve mobilde birçok şeyden dolayı böyle olabileceğini, bilgisayardan kablolu bir şekilde internet hız testi yapmamı istediler. Ancak bu oyun bilgisayarda yok dedim. Bir şekilde yükleyip yaparız dediler.

Daha doğrusu geçiştiriyorlar. Müşteri hizmetlerinden bir fayda yok, bu durumdan oldukça muzdaribim. Genel olarak da yaptığım hız testleriyle packet loss var anladığım kadarıyla. Oyunu mobil veriyle oynadığımda bir sıkıntı yok ama Wi-Fi'de böyle oluyor. Mobil veriden daha mı kalitesiz? Bütün çözümleri araştırdım ama işe yarar çözüm bulamadım. Bana yardımcı olabilecek var mı?

Ali
Ali

Aynı sorun bende de var. Çözüm yok, efootball mobil oynuyorum oyuncular topu görmüyor, 100 MB fiber kullanıyorum. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Efootball 2026 Klasman Modunda Sürekli Bağlantı Hatası Ve Çözüm Eksikliği

11 Ekim 2025 00:54