Online Soccer Manager (OSM)

49Şikayet
2,2
Şikayet Yaz
Şikayetler
138 Şikayet
  • Çözülen
  • Videolu
  • Fotoğraflı
Online Soccer Manager (OSM)
2,2
  • Çözülen
  • Videolu
  • Fotoğraflı

Online Soccer Manager (OSM) Osm Çalışmıyor İos

2 hafta önce

Online soccer manager uygulaması hata veriyor. Uygulamayı defalarca silip yüklememe rağmen olmuyor. Bir aylardır uğraşıyorum uygulamaya mail de attım ama dönüş olmadı bana dönüş yapılmasını istiyorum. Sorunum çözülsün lütfen dönüş yapar mısınız teşekkür ederim bekliyorum

Online Soccer Manager (OSM) Osm Ops Bir Şeyler Ters Gitti Hatası.

2 hafta önce

Devamlı olarak ops bir şeyler ters gitti diyor ve oyunu açmıyor. Sildim tekrar yükledim ama yine olmadı. Wepten oynuyordum şimdi orada da hata vermeye başladı. Kendi kendine sayfayı yeniliyor ve bir şeyler ters gitti diyor. Arkadaşlarım oyunum yarıda kaldı sorunu ivedilikle çözmenizi rica ediyorum.

Online Soccer Manager (OSM) Oyunda Hata Var

4 hafta önce

Merhaba Osm'yi güncelledim, ancak telefonumda giriş yaparken giriş ekranının yüklendiği yerde bir anda oyun takılıyor ve atıyor. Sebebi nedir, daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım. Google'dan giriş yapabiliyorum, ancak uygulamadan giriş yapamıyorum. Bu neden oluyor? Bana yardımcı olur musunuz?

Online Soccer Manager (OSM) Menejer Her Girdiğim Hesaba Kaydediyor

28 Ağustos

Menajer her değiştirdiğim hesaba kaydediyor silmek zorunda kalırsam menajeri bir türlü geriye getiremeyip sürekli yeni menajer almak zorunda kalıyorum. Geliştirmek istediğim menajerim çöp oluyor. Sıfırdan başlamış oluyorum. Sanki oyuna yeni başlamışım gibi.

Online Soccer Manager (OSM) Osm Menajer Puanlarını Yüklemiyor

27 Ağustos

Online soccer menajer "osm" isimli oyunda kazandıktan sonra ve lig sonunda kazandığım menajer puanları hesabıma yüklenmiyor. Bununla ilgili bana yardımcı olmazsınız oyunu tamamen sileceğim. Yaklaşık 15 senedir bu oyunu oynuyorum ilk defa böyle sıkıntı ile karşılaşıyorum.

Online Soccer Manager (OSM) Hesabıma Giriş Yapamıyorum

16 Ağustos

Telefonumu yeniledim. Osm satmak iş yapamıyorum. Gmail gelmiyor. Lütfen yardımcı olunuz. Oyunu yıllardır oynuyorsun. Ama telefon yeniledikten sonra. Hesabıma giriş yapamıyorum. Facebook'ta da giriş yapılmıyor. Lütfen bunu düzeltip yardımcı olunuz.

09 Ağustos

Arkadaşım ile aynı ligde oynuyoruz o boss coin alırken ucuza alıyor ben 3 katı daha pahalıya alıyorum neden? Büyük haksızlık var oyunda ve bu her şeyin gidişatını değiştirecek şeyler hata ve hatta reklam izlerken de bende 1 saat düşerken onda 2 saat düşüyor. Böyle şeyleri neden kontrol etmiyorsunuz...

Online Soccer Manager (OSM) Oyuncuma Gelen İsteğin Otomatik Kabul Edilmesi

22 Temmuz

22.07.2023 Kalecime teklif yapılmış ben hiçbir yanıt vermeden oyuncum satılmış bu olay saat 20.12 de oluyor ve ben bu saatte hiç oyuna giriş yapmadım üstelik oyuncunun değerinden az bir değerle satılıyor anlam veremedim. Oyuncumu bir şekilde bana gönderirsiniz artık gereğini yapın teşekkür ederim. K...

Online Soccer Manager (osm) Coinleri Geri Alıyor

22 Temmuz

Osm oyununda reklam izleyerek aldığım coinleri ertesi gün uyandığımda fazlasıyla benden almış oluyor. Madem coinleri geri alacaktınız ne diye reklam izledim ben. Şikayet edebileceğim bir destek hesabı da yok.

Online Soccer Manager (OSM) Yeni Hesap Oluşturma

18 Temmuz

Oyunu deneme amacıyla indirdim ancak üyelik açma ekranına kadar ilerleyip o kısma geldiğimiz anda takılı kalıyor. İlerleme yok, zaten hesabım var kısmına tıkladığımda ekran devam ediyor ancak yeni hesap paneline girdiğimiz zaman donuyor, ilerleme kaydedilmiyor.

Online Soccer Manager (osm) Para İadesini Talep Ediyorum

14 Temmuz

Osm menajerlik oyununda parayla altın satın aldım hesabım dan para kesildi fakat altın madalya yüklenmedi. Para iadesi yapılmasını istiyorum. Osm menajerlik oyunu iletişim bilgilerine ulaşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim ve bir daha asla bu oyunu oynamam.

29 Haziran

Osm manager oyununa hiçbir türlü giriş yapamıyorum. Oyun ana ekranında sürekli bu kullanıcı adı ve şifreyle giremezsiniz ve osm şu an çalışmıyor hatasıyla karşılaşıyorum. Destek e maili attım dönüş alamadım. Eski hesabım önemli değil yeniden bir hesapta açamıyorum. Sorunun çözülmesini talep ediyorum...

Online Soccer Manager (OSM) Osm Oyun Hatası

03 Haziran

Oyuna 2 gündür giremiyorum. Her girdiğimde daha sonra tekrar deneyin diyor silip yükledim ama yine aynı fayda etmiyor bunun için ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek var mı bilgisayardan denedim onu da beceremedim şu an ne yapmam gerekiyor. Teşekkür ederim

Online Soccer Manager (OSM) Osm Oyun Hatası

Online Soccer Manager (OSM) Pep Vs Carlo Etkinliğinden 1000 Coinsim Gelmedi

02 Haziran

Ben Pep vs Carlo etkinliğinde 10-0 kazandım ve 1000 coins ödülü gelmedi. Mayıs sonunda gelir yazıyordu fakat gelmedi. Lütfen ilgilenin, coins'imi istiyorum. Dikkate alırsanız sevinirim. Maçlarda rakip antrenman yapıyor, bende coins olmadığı için kaybediyorum. Bu yüzden 1000 coins ödülü gelirse mutlu...

Online Soccer Manager (OSM) Osm Giriş Hatası

02 Haziran

Osm çalıştırırken bir şeyler ters gitti diye hata ekranı veriyor giremedim bir türlü konunun benden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Fakat ilk defa böyle bir hata ekranı aldım. Oyunda herhangi bir güncelleme mi var yoksa bu sorunu yaşayan başkaları da varsa yazabilirse sevinirim teşekkürler:)

Online Soccer Manager (OSM) Osm Giriş Hatası

Online Soccer Manager Bedava Coinslerimi Vermedi

29 Nisan

Online Soccer Manager oyununda bedava coins adlı kısımda 4 farklı seçenek var. Bunlardan biri de "Fyber" bölümü oradan görev seçip yapınca coins vermesi lazım. Benim seçtiğim görev uption Para Transferi adlı uygulamayı indirip üye olmaktı. Uygulamayı indirip üye olmama rağmen ödülüm verilmedi. Daha ...

Marka Profili

Online Soccer Manager (OSM) bugüne kadar marka profili oluşturmadı.info
Online Soccer Manager (OSM) henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör