Ebru Moda (Be Exclusive) Müşteri Güvenini Kötüye Kullandı

15 Temmuz 2023 14:49

Konya Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi Elmalılı Hamdi Yazır Caddesi No:2/C adresinde bulunan Instagram'da çok aktif olan Ebru Moda (Instagram'da modaebru.com) mağazasından 22 Haziran 2023'de çocuğum için 37 numara Adidas marka spor ayakkabı aldım. Replika olduğunu düşünüyorum. Daha sonra birkaç kez İzmir'de giyilmesine rağmen taban kısmında aşırı bir eskime ve 1-1,5 cm boyunda ciddi bir aşınma oldu. Çok merkezi yerde bulunan bu mağazaya bu sorunu götürdüğümde bu ateşte yanmış gibi anlamsız cümlelerle "müşteri hatası" diyerek beni tersledi. Müşteri güvenini kötüye kullanan bu firmadan şikayetçiyim.

19 Haziran 2023 14:59

toPRAGmoda Gelenlerin Hepsi Yanlış ve Eksik Geldi

10 Eylül 2025 13:19
topragmodagelenlerin-hepsi-yanlis-ve-eksik-geldi-1.jpg

Züleyha
09 Kasım 2023 18:33
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Moda Nurgül Kusurlu Ürün İçin İade Reddi Ve Haksız Suçlama Müşteri Hakları İhlali

30 Haziran 2025 14:45

Park Moda Ücret İadesi Yapmıyor