Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Ebebek Olmayan Ürün Satışı

Ebebek Olmayan Ürün Satışı
29 Haziran 2024 11:27

26.06.2024 tarihinde sipariş verdiğim ürün, son 30 dakika içinde sipariş verirsem ertesi gün kargoda yazan ürün olmasına rağmen hala kargoda değil. Aradığımızda depoya iletiyorum denildi, 2 gündür bu şekilde. 28.06.2024 tarihinde tekrar iletiyorum denildi ama ürünün depoda olmadığı hafta sonu 29.06.2024 tarihinde anlaşıldı. İade işlemini gerçekleştirin dediğimizde, hafta sonu olduğu için ilk iş günü 1-5 gün arası iade edileceği söylendi. Farklı bir ürün siparişi verebileceğimiz belirtildi. Ben şimdi Ebebek firmasına soruyorum, belki kredi kartımda son limit ile bu ürünü sipariş verdim ve hesap kesim tarihim geldi. Ben bunun ödemesini yapacağım. 6 aylık bilanço gelir tablosunda nakit hedeflerinizi tutturmak için mi depoda olmayan ürünleri satıyorsunuz? Diğer sipariş verecek olan arkadaşlara da uyarım, ürün var gözükebilir ama aslında olmayabilir. Ebebek'ten sipariş ederken dikkat ediniz. Mağduriyet yaşayabilirsiniz.

25 Temmuz 2024 01:49

1 ay oldu hala ücret iadesi yapmadılar sürekli süreci yeniden başlatıp bizi daha çok bekletiyorlar asla memnun değiliz bu markadan alışveriş yapmayacağız. Olumsuz olumsuz olumsuz.

İrfan
12 Mart 2024 09:55
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Dilek
31 Ağustos 2023 12:28
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
16 Ekim 2024 11:55
Efe sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2024 01:54

Berkan