Ebebek İlgisizlik Ve Servis Sorunu

ebebek-ilgisizlik-ve-servis-sorunu-2.pdf
Muhammed
10 Ağustos 09:56

Ebebek servis sorun ve ilgisizlik. Ebebek'ten almış olduğum Baby Plus marka bebek arabası, koli açıldıktan sonra puset tırnaklarında ve aparatında kilitleme problemi yaşanmıştır. Ebebek Söke Novada şubesine sorunu ilettim, servise gönderildi. 26 gün serviste kaldı, sorunun giderildiği ve tarafıma ulaşan bebek arabasındaki sorunun giderilmediği görüldü. Müşteri hizmetleri defalarca aranmasına rağmen bir sonuç alınamadı ve henüz yeni doğmuş çocuğuma arabayı kullanmak nasip olmadı. Ebebek'in sorunumu çözmesini rica ederim.

ebebek-ilgisizlik-ve-servis-sorunu-2.pdf

Zeynep

Kesinlikle katılıyorum Söke de yaşamama rağmen sırf çalışanların tavrı ve suratı yüzünden Kuşadası şubesine gidiyorum. Mama sandalyesi aldık ve kusurlu olduğunu gördük 16 gün sonra götürdüğümüz için iade alamayacaklarını söylediler. Yeni aldığım ürünü hemen servise göndermek istediler. İade için uğraşsam da bir sonuca varamadım. Servise göndermekten başka çarem kalmadı fakat servisten aynı şekilde geri gelince daha fazla tartışmaya girmedim ve ürünü çöpe attım. Mecbur kalmasam asla alışveriş yapacağım bir mağaza değil.

Volkan

Ebebek Söke şubesinde aynı sorunları bende yaşadım bir şey soruyorsun yüzüne bile bakmıyorlar ilgisizler devamlı alışveriş yaptığım bir şube ancak bundan 1 hafta önce alışverişe gittiğimde soru soruyorum oraya bakın orası neresi nereye bakmam gerekir hangi orası ve yüzüme bile bakmadan çekip gitmesi kasaya ödeme yapmaya gittiğimde aynı ilgisizler ancak bu sondu bir daha asla o şubeye uğramam

Şanlıurfa Novada AVM Ebebek

Ayşe