E-Devlet | Turkiye.gov.tr Beni Mağdur Eden Bir Sistem

20 Aralık 2024 00:04

E-devlet adres değişikliği sisteminde adres seçimi için 3 kereden fazla deneme yapılması, kullanıcının doğru adresi bilmediği, eksik bildiği ya da işlemde tereddüt bulunduğunu işaret ettiğinden, buna izin verilmemektedir. Bu nedenle, işleminiz için adresinizin bulunduğu yer nüfus müdürlüğüne başvurmanız gerekmektedir.

Her şeyi doğru yapmama rağmen beni mağdur eden bir sistem, kafasına göre bu şekilde hata veriyor. Zorla nüfus müdürlüğüne yönlendiriyor. Hiçbir hata yapmadım.

Yorumlar (8)

Beray
Beray

Merhaba halledebildiniz bloke olayını acaba

Erkan

Çağrı merkezini arayın yönlendiriyor hallediyorsunuz gitmeden

Erkan

Tamam benim de öyleydi. İlk önce adresine geçeceğim kisi muvafakat verdi sonra ben adresine geçtim. Hata vermedi. Sen de öyle yap.

Muvafakat olacaktı

Muvafakat olacaktı :)

Erkan

Merhaba. Adresine geçmek istediğiniz kişi muvafakat versin sonra siz adres değiştirme işlemini yapabilirsiniz

Merve
Merve

Aynı durum bizde de var şu an 3 kez deneme sorunu diyor müdürlüğe gitmek istemiyoruz. Karşı taraf müvafakat verirse bize bildirim geliyor aynı sorunu yaşamadan onaylayabiliyoruz değil mi doğru anladım?

Özlem
Özlem

Yok adresine geçmek istediğim kişi aşamasına giremeden hata yaptınız 3 kere dedi neyse gittim hallettim

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

e-Devlet (Turkiye.gov.tr) Adres Değişikliği Yapamıyorum

19 Ekim 2023 19:27
e-Devlet (Turkiye.gov.tr) Adres Değişikliği Yapamıyorum
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

E-devlet Adres Değişikliği İşlemi Hatası Yüzünden Gereksiz Nüfus Müdürlüğü Ziyareti

30 Ekim 2025 10:06
e-devlet-adres-degisikligi-islemi-hatasi-yuzunden-gereksiz-nufus-mudurlugu-ziyareti-1.jpg

e-Devlet | Turkiye.gov.tr Kategorileri